BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.398,26
HABER /  GÜNCEL

Yaşil sahalarda tartışma iddiaları

Yazıcı ve Kızıl arasındaki tartışma iddiları ortaya atıldı. İddiaya göre Kızıl, Yazıcı'ya serzenişte bulundu.

Abone ol

Bursa'daki yerel bir gazete Valencia karşısında tarihi bir yenilgi alan yeşil beyazlı takım, Başkan İbrahim Yazıcı ile eski başkan ve Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl’ın da tartıştığını iddia etti. İddiaya göre eski Başkan Levent Kızıl, Başkan İbrahim Yazıcı’ya, “Şampiyonlar Ligi’nden o kadar para geliyor. Kulübün gelirleri arttı. Böyle transferler yapılır mı? Türkiye bizi konuşuyor" diye serzenişte bulundu.

"GÜÇLÜ BAŞKAN LAZIM"

Yapılan habere göre, bu sözler üzerine hayli sinirlenen Başkan Yazıcı’nın Kızıl’a karşılık vermesinin ardından ortam iyice gerilirken, olayın tanıklarının araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştığı öğrenildi. Bu arada, Valencia’da yaşanan bu tatsız kavgayı öğrenen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de yanında bulunanlarla yaptığı sohbette, “Bursaspor’a güçlü bir başkan lazımö demesi, önümüzdeki süreçte kulübün kongre süreci yaşayabileceğinin sinyali gibi.

KULİSLERDE ADI GEÇİYOR

Dün öğleden sonra Valencia havaalanına gelen ve aktarmalı uçakla İstanbul’a dönen Levent Kızıl’ın, Bursaspor Kulübü başkanlığı için kulis faaliyetlerine başladığı ve olası genel kurulda aday olmayı düşündüğü de haberde kaydedildi. Kızıl’ın Futbol Federasyonu’ndaki durumunun da haziran ayına kadar netlik kazanacağı belirtildi.