BIST 10.008
DOLAR 32,27
EURO 34,67
ALTIN 2.436,01
HABER /  GÜNCEL

Yaşar Nuri Öztürk'ten kötü haber! Gece apar topar...

Doktorların evine gönderdiği Yaşar Nuri Öztürk, ağrıları artınca dün gece apar topar hastaneye kaldırıldı. Son durumu ağır olan Yaşar Nuri Öztürk için doktorların yapabileceği birşey olmadığı söyleniyor.

Abone ol

Yaşar Nuri Öztürk'ten yine kötü haberler geldi. Kanser tedavisi gören ve doktorların evine gönderdiği ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk apar topar hastaneye kaldırıldı.

Durumunda herhangi bir düzelmeye olmayan Öztürk'ün dün gece ağrılarının arttığı ve hastaneye de bu yüzden götürüldüğü öğrenildi.

AĞRILARI KATLANILMAZ HALE GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan Yaşar Nuri Öztürk'le ilgili iddialar kızı Saniye Öztürk tarafından yalanlanmıştı. Tedavisi evinde yapılan ünlü ilahiyatçının ağrıları zaman zaman katlanılmaz hale geliyor.

HASTANEYE KALDIRILDI

Dün gece de ağrıları artan Öztürk'ün hastaneye kaldırıldı ve bir süre orada tutulduktan sonra tekrar eve gönderildiği ortaya çıktı.

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK NE KANSERİ?

Yaşar Nuri Öztürk mide kanseri teşhisiyle 12 Kasım 2011’de ameliyat olmuş ve 3.5 ay kemoterapi görmüştü. 1945 Sürmene doğumlu olan Yaşar Nuri Öztürk İstanbul Üniversitesi’nde İlahiyat Fakültesi kurucu dekanı olarak görev aldı.

Yaşar Nuri Öztürk kanseri geriletmeyi başarmış ama tamamen alt edememişti. Son hali geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıyan Yaşar Nuri Öztürk bir deri bir kemik kalmış.

SEMERİ VERDİK ATI KURTARDIK

Yaşar Nuri Öztürk kanseri yendiğini düşündüğü 2013 yılında durumuyla ilgili şunları anlatmıştı;

-"Ben kanser oldum, mide kanseri. Ama erken dönemde, 2.5 ayda erken dönemde fark edildi. Ameliyat oldum. Semeri verdik, atı kurtardık. 12 Kasım 2011’de ameliyat oldum. Arkasından her ihtimale karşı 3.5 ay kemoterapi gördüm. Kimileri, bunu almam gerektiğini, dayanamayacağımı, çok hırpalanacağımı, söylediler. Ama ben yine de aldım. Bana eğlence gibi geldi kemoterapi. Hiç problem yaşamadım. Midesi alınmış bir insandım ama kemoterapiden çıktıktan sonra 2-3 porsiyon acılı güveç yiyordum."

HASTALIK NEDİR BİLMEZDİM?

-Ben 28 yıl profesyonel judocuydum. Antrenörlük yaptım. Spor hayatımın her aşamasında vardı. Hayatım boyunca çok iyi beslendim, buna dikkat ettim. Hastalık nedir bilmezdim. Hastalığım 2-3 yılda bir nezleden ibaretti. Hayat bizimle dalga geçti, kimse bana yakıştıramadı kanseri. 


-Bu hastalık, hayatımda bir restorasyon süreciydi. Bana çok şey kazandırdı. Cenab-ı Hak, kimseye sıfır karşılıkla sıkıntı vermez. Bu sıkıntı karşılığında bize de bir şeyler vermiştir.