BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.411,23
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşkı yüzünden şehri birbirine kattı

Önce yasak aşk yaşadığı evli kadının evine girdi. Kadın polisleri çağıırınca da müthiş bir kaçma kovalamaca başladı.

Abone ol

Yasak aşk yaşadığı B.A.'yı görebilmek için İstanbul'dan Düzce'ye gelen Yılmaz Yanar, şehri adeta birbirine kattı.

Önce evli ve bir çocuk annesi kadının evine zorla giren Yılmaz Yanar, polisler devreye girince otomobille kaçarken kaza yaptı, ardından silahı başına dayayarak intihara kalkıştı.

Memur-Sen konutlarında bir eve silah zoruyla girerek, yasak aşk yaşadığı iddia edilen evli ve bir çocuk annesi B.A. ile tartışan Yılmaz Yanar, konutların güvenlik görevlisinin müdahalesi üzerine belindeki silahı karnına dayayarak "İntihar ederim. Beni bırakın" diye tehditler savurdu. Yanar, ardından kaçmayı başararak, İsmail Çan adına kayıtlı olan 34 AE 2073 plakalı araç ile olay yerinden uzaklaştı. Memur Sen konutlarının güvenlik görevlisi tarafından polise bilgi verilmesinin ardından takibe alınan araç, polis kontrolüne takıldı.

Sitenin girişindeki bariyeri kırarak hızla uzaklaşan Yanar, ekip otosuyla karşılaşınca panikledi ve daha fazla uzaklaşamadan Çamköy mevkiinde virajı dönemeyerek kaza yaptı. Hemen aracından inerek yaya olarak kaçmaya devam eden Yanar, yakalanacağını anlayınca silahı başına dayayarak emniyet ekiplerini yaklaşmamaları konusunda uyardı.

D-655 karayolunda kafasına dayadığı silahla Akçakoca istikametine doğru 200 metre yürüyen Yanar, tüm çabalara rağmen ikna edilemedi. Polisler, intihar etme ihtimali olan Yanar'ı yakalamak için uygun zamanı kolladı. Yanar'ın bir anlık dalgınlığından faydalanan bir komiser, başına dayadığı silahı elinden alarak şüpheliyi yakaladı.

İfadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülen Yılmaz Yanar, adliyeye sevk edildi. Olaya karışan B.A. ve güvenlik görevlileri de ifadeleri alınmak üzere karakola getirildi.

Yanar'ın aslen Afyonlu olduğu öğrenilirken Düzce'de yaşayan B.A. ile nasıl tanıştığı hakkında kesin bilgiye ulaşılamadı.

Eşinin işte olduğu esnada B.A.'nın evine zorla giren ve kızının gözleri önünde tartışan Yılmaz Yanar'ın yasak aşkı için tüm bunları göze aldığı iddia edildi