BIST 10.015
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.433,63
HABER /  GÜNCEL

Yargı İmamı Pensilvanya'ya kaçtı iddiası

Sabah ve Takvim Gazetesi operasyon haberciliğinin son ürünüyle okur karşısındalar. İddialarına göre yargı imamı Pensilvanya'ya kaçtı.

Abone ol

İNTERNET HABER - AK Parti ile Cemaat arasındaki savaşta eşi benzeri görülmemiş medya operasyonları da devrede.

İlk andan beri istihbarat destekli operasyon haberciliği ile Cemaate karşı savaş açan Sabah ve Takvim Gazetesi, bugün yeni bir iddiayla ortaya çıktı.

İddialarına göre Cemaatin Yargı İmamı Nişantaşında avukatlık yapan Ahmet Can'dı. Gazete, kimliği tespit edilen Can'ın, deşifre olunca 10 Ocak'ta apar topar Pensilvanya'ya kaçtığını öne sürdü.

İMAMLAR KAYIP

Sabah Gazetesi manşetinden verdiği haberde "İMAMLAR FİRARDA" başlığını atarak, Ahmet Can'ın ABD'ye gitmesinin ardından Emniyet İmamı olduğu iddia edilen Kozanlı Ömer'in de evini değiştirerek kayıplara karıştığını iddia etti.

sabah-imamlar.jpg

BİRBİRLERİNİ DİNLEDİLER İDDİASI

Takvim Gazetesi manşetinden "İşte o İmam' diyerek Ahmet Can'ın fotoğrafını bastı. Gazetenin iddiasına göre İmamlar da birbirini dinliyordu. Manşetten verilen haberde Emniyet İmamı Kozanlı Ömer'in yargı imamını dinlemek için ona bir telefon hediye ettiği iddia edildi. Yargı imamı bu telefondan dinlendiğini anlayınca Kozanlı Ömer'i Pensilvanya'ya şikayet etmiş.

İşte Takvim'deki operasyonel manşet;

takvim-imam.jpg