BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,88
ALTIN 2.404,29
HABER /  DÜNYA

YARALI YAKINLARI MİNİBÜSÜ KUNDAKLADI

Bu sabah silahlı çatışmada yaralanan minibüsçülerin yakınları, Pendik’te bir minibüsü kundakladı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olm...

Abone ol

Bu sabah silahlı çatışmada yaralanan minibüsçülerin yakınları, Pendik’te bir minibüsü kundakladı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, alev alev anan minibüs amatör bir kamera tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgilere göre, cinayetle sonuçlanan minibüsçü kavgası, Pendik-Kartal hattında yaşandı. Pendik’te oturan bir minibüsçü ile Kartal’da oturan başka bir minibüsçü kavga etti. Kavga sırasında bıçaklanan Erdal Açıkgöz isimli minibüsçü hayatını kaybederken, Açıkgöz’ün yakınları, bugün karşı tarafın evini bastı. Sabah saatlerinde yaşanan çatışmada Ercan D. ve Emrah A. isimli şahısların yanı sıra dersaneye gitmekte olan Cennet Keleş (13) isimli bir kız çocuğu da yaralandı.

GERGİNLİK BÜYÜYOR
Yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alınırken, minibüsçüler arasındaki gerginlik bununla da bitmedi. Bugün yaşanan olayda yaralananların yakınları olduğu iddia edilen bir grup, Pendik Eşref Bitlis Bulvarı’nda öldürülen Erdal Açıkgöz’e ait minibüsünün önünü kesti. Minibüs şoförünü silah zoruyla durduran ve yolcuları aşağı indiren grup, araca molotof kokteyli attı. Birbiri ardında atılan 5 molotof kokteyli ile alev alan minibüs, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Alev alev yanan minibüs, bir vatandaşın cep telefonuyla da saniye saniye görüntülendi.
(İHA)