BIST 10.276
DOLAR 32,31
EURO 34,86
ALTIN 2.408,37
HABER /  GÜNCEL

Yaralı uzman çavuş şehit oldu

Halkalı'daki saldırıda ağır yaralanan uzman çavuş Mehmet Boşnak hayatını kaybetti.

Abone ol

Halkalı'da askeri personel taşıyan servis otobüsüne yönelik bombalı saldırıda ağır yaralanan ve dün öğle saatlerinde beyin ölümü gerçekleşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Boşnak şehit oldu.

Bombalı saldırının ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alınan 37 yaşındaki Boşnak için doktorlar seferber olmuştu.

Samsun'un Bafra ilçesi nüfusuna kayıtlı olan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Boşnak'ın, bugün saat 11.00 sıralarında beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Makineye bağlı olarak hayata tutunmaya çalışan Boşnak dün akşam 20.45 sıralarında hayata gözlerini yumdu. Şehit uzman çavuşun cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Şehit Boşnak'ın cenazesi için bugün Maslak'taki İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda askeri tören düzenlenecek. Törenin ardından Boşnak'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Samsun'un Bafra ilçesine gönderilecek.

Aynı saldırıda, jandarma astsubaylar Duran Bayram, Bekir Çelik ile uzman çavuşlar Uğur Ekiz ve Çağlar Bölük şehit olmuş, 17 yaşındaki askeri personel kızı Buse Sarıyağ da hayatını kaybetmişti. Boşnak'ın da şehit olmasının ardından, Halkalı'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 6 oldu.