BIST 10.538
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,01
HABER /  GÜNCEL

Yaralı sürücüye ilginç müdahale

Şişli'de meydana gelen kazada hastaya müdahale yöntemi dikkatlerden kaçmadı

Abone ol

559876487567.jpgŞişli'de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini önce kaldırıma ardından da takla atarak bahçe duvarına çarptı. Kaza sonrası sürücü ağır yaralanırken, çevreden gelen vatandaşların yaralıya otlu müdahalesi de dikkat çekti.

Kaza, Şişli Piyalepaşa Caddesi İSTAÇ önünde meydana geldi. 34 FJ 1565 plakalı otomobilin sürücüsü Salih Çelik, aracıyla Kasımpaşa yönünden Okmeydanı istikametine ilerlerken bir anda direksiyon hakimiyetini önce kaldırıma ardından da duvara çarptı.

BAŞININ ALTINA OT KOYDULAR

Çarpmanın etkisiyle araç takla atarken, sürücü kendi araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. Daha sonra çevreden gelen vatandaşlar, sürücüye yardımcı olmaya çalıştı. Ancak kimi vatandaşlar sürücüyü konuşturmaya çalışırken, kimi vatandaşlar da sürücüyü konuşturmamaları konusunda uyardı. Yaralı sürücü vatandaşların ısrarlarına sorularına 'Beni yormayın' diye cevap verdi. Çevredeki vatandaşlardan birisi sürücünün yakınlarına ve sağlık ekiplerine haber verirken, vatandaşların sürücünün başının altına koydukları ot yığını da dikkatlerden kaçmadı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, yaralı sürücü Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, Piyalepaşa Caddesi üzerinde de kısa süreli bir trafik yoğunluğu oluştu.

Görgü şahidi bir vatandaş 'Araç süratli değildi, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kaldırıma ardından da duvara çarptı' dedi. Trafik ekiplerinin kazaya karışan aracı kaldırmasının ardından yol tekrardan trafiğe açılırken, polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.