BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.382,09
HABER /  DÜNYA

Yaralı şahin koruma altına alındı

Beylikdüzü’nde kanadından yaralanmış şekilde bulunan “Şahin”, Beylikdüzü Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi veterinerleri tar...

Abone ol

Beylikdüzü’nde kanadından yaralanmış şekilde bulunan “Şahin”, Beylikdüzü Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi veterinerleri tarafından koruma altına alındı.
Geçtiğimiz yıl Slovakya’dan gelen ve göç sırasında hastalığı yüzünden göç mevsimi kaçıran Leyleğin ardından, bu yıl da Beylikdüzü’nde yaralı bir şahin bulundu. Yeşili ve doğal yaşam alanları ile birçok hayvan ve bitki türüne ev sahipliği yapan Beylikdüzü’nde, yaralı şahine Slovakyalı leylekte olduğu gibi yine Beylikdüzü Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sahip çıktı. Kanadından yaralanmış şekilde bulunan ve uçmayan şahinin bakımına hemen başlayan Beylikdüzü Belediyesi veterinerleri, tedavinin15 gün boyunca süreceğini belirtti. Kafeste dinlenmesi sağlanacak şahin, barınaktaki köpekler için getirilen etlerle beslenecek. Yaralı Şahin, tedavisinin tamamlanmasının ardından doğal hayata salıverilecek.
(İHA)