BIST 10.459
DOLAR 32,29
EURO 35,11
ALTIN 2.476,74
HABER /  GÜNCEL

Yanlışlık oldu seni evine bırakalım

Namus meselesi dolayısıyla yanlışlıkla başkasını kaçırdılar. Hataları anlaşılınca polisten kaçmaya çalıştılar ama..

Abone ol

Konya'dan gelerek namus meselesinden Eskişehir'de yanlışlıkla berber Fatih Karataş'ı kaçırıp ellerini iple bağlayarak kafasına levye ile vuran Yasin, Adem ve Murat Güçlü kardeşler, bindikleri araçla polisten kaçarken bir apartmanın bahçe duvarına çarptı. Olayda araçta bulunan berber ve kendisini kaçıran kardeşler yaralandı.

Emek Mahallesi Devrim Caddesi'nde dün saat 23.30'da meydana gelen olayda Yasin Güçlü (27) ile kardeşleri Adem Güçlü (24) ve Murat Güçlü (20), Konya'dan Eskişehir'e 42 FV 834 plakalı hafif ticari araçla gelerek aralarında 'Namus meselesi' olduğunu söyledikleri bir kişiyi kaçırmak istedi. 3 kardeş, berber dükkanını kapatarak yürüyerek evine gitmekte olan Fatih Karataş'ı (29) aradıkları kişi sanıp önünü kesti.

Şüpheli kardeşler, Fatih Karataş'tan kimliğini göstermesini istedi. Kimliğini göstermeyen Fatih Karataş, 3 kardeş tarafından kafasına levye ile vurularak zorla araca bindirildi. Olayı gören vatandaşlar polisi arayarak bir kişinin zorla araca bindirilip kaçırıldığı ihbarını yaptı. 3 kardeş ellerini iple bağladıkları Fatih Karataş'ı götürdükleri boş bir arazide kuru sıkı tabanca çekerek ölümle tehdit etti ve ardından dövdü. Bir süre sonra Fatih Karataş'ın kimliğine bakan şüpheli kardeşler yanlış kişiyi kaçırdıklarının farketti.

YANLIŞLIK OLDU, SENİ EVİNE BIRAKALIM

Şüpheliler Fatih Karataş'a "Bir yanlışlık oldu. Namus meselesi ile ilgili aradığımız kişi sen değilmişsin. Bin araca da seni evine bırakalım" dedi. Fatih Karataş'ı evine bırakmak üzere yola çıkan 3 kardeşin bulunduğu araç Emek Mahallesi'nde polis ekipleriyle karşılaştı. Adem Gülçü yönetimindeki 42 FV 834 plakalı araç polisin dur ihtarına uymayarak kaçtı. Polis ekiplerinin takip ettiği araç Emek Mahallesi Devrim Caddesi'nde bir apartmanın bahçe duvarına çarparak durdu.

Olayda yaralanan Yasin Güçlü, Adem Güçlü, Murat Güçlü ve kaçırılan Fatih Karataş 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç içerisinde yapılan aramada 1 av tüfeği, kuru sıkı tabanca ile 1 bıçak bulundu. Şüphelilerin kendilerine ait aracın önündeki 42 FV 834 plakayı siyah boya ile 42 EV 884 haline getirdikleri belirtildi.

Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen 3 şüphelinin tedavilerinin tamamlanmasının ardından 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak ve darp' suçlarından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.