BIST 10.166
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.389,86
HABER /  DÜNYA

Yangın benzinliği tehdit ediyor

Milas-Bodrum Kemikler’de başlayan yangın, konutları ve bir benzinliği tehdit ediyor. Yangına şimdilik sadece havadan müdahale edilirken, kon...

Abone ol

Milas-Bodrum Kemikler’de başlayan yangın, konutları ve bir benzinliği tehdit ediyor. Yangına şimdilik sadece havadan müdahale edilirken, konut sahipleri evlerinden uzattıkları hortumlarla tehlikeyi önlemeye çalışıyor.

Yangın öğleden sonra Milas Bodrum Kemikler mevkiinde çıktı. Alevler kısa sürede büyürken konutların ve benzin istasyonunun olduğu bölgeye doğru ilerledi. Özellikle benzin istasyonunun depolarının olduğu bölgeye doğru ilerleyen yangına şimdilik sadece havadan 1 helikopter ile müdahale edilirken, Milas Belediyesi, Güllük Belediyesi ve Ortakent-Yahşi belediyelerine ait itfaiye araçları ve ekipler kontrol amaçlı istasyonda önlem almaya çalıştı.

ALEVLERE HORTUMLA MÜDAHALE EDİYORLAR
Yaklaşık 2 hektar alanın yanarak yok olduğu yangında alevlerin evlere sıçramaması için konut sahipleri ellerinde hortumları ile önlem almaya çalışırken, yangın ekiplerinin ilçeye bağlı Fesleğen köyündeki yangında olması sebebiyle havalimanında inşaat işinde çalışan 10’dan fazla işçi bölgede söndürme çalışmalarına katıldı. Yangın kısmi olarak sürerken, ekiplerin bölgeye sevk edildiği öğrenildi.
(İHA)