BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,85
ALTIN 2.416,11
HABER /  SPOR

Yanal oyuncularını kutladı

Yanal, oyuncularını, kazanma arzularından dolayı kutladığını söyledi.

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularını, kazanma arzularından dolayı kutladığını söyledi.

Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, maça avantajlı başladıklarını, rakibin üzerinde baskı yaratabilecek, üstünlüğü hemen oyunun başında alabilecek pozisyonlar yakaladıklarını belirtti.

Yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendiremediklerini ifade eden Yanal, bunun sonucunda oyunun geniş bir alanda oynandığı ve takımın özellikle savunmaya dönüşündeki koordinasyon bozuklunun yaşandığı bir ilk yarı tamamladıklarını anlattı. Yanal, ikinci yarıya daha derli-toplu başladıklarını belirterek, şöyle devam etti:

''Toparlanma, oyunun başında değil, ama golü yediğimiz penaltı dakikalarında başlamıştı. Golü yedik, ama oyuncularımı kutluyorum. Gol sonrasında oyunu bırakmadılar. Kısa bir bölümde biraz oyun disiplini bozuldu, ama daha sonra toparlandık. Rakibimize üstünlük kurduğumuz, daha keyifli ve üstün olduğumuz dakikalar başladığında, skor 1-0'dan, 2-1'e geldi. Oyuncularımızın maç kazanma arzularını kutluyorum. Çok gergin ve etkili bir hafta yaşamıştık. Bu, oyuncuları ne kadar ilgilendirmese de bunun oldukça fazla yaşandığı bir süreçti bu. Umarım bundan sonraki süreçte takım adına ve takımın bundan sonraki kazanımları adına bunları hissetmeyiz ve takımın performansını düşünürüz.''

Bütün oyuncularını ikinci yarıdaki performanslarından dolayı kutladığını ifade eden Yanal, ''Ama bir gerçek var ki Trabzonspor takımı, oynayacağı oyunundaki alternatifleri üretebilmesi için de çok ciddi bir şekilde çalışmalarını devam ettirmeli'' dedi.