BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yalovada korkunç kaza

Yalova Yat Limanı'nda, geri manevra yaparken denize uçan otomobildeki 2 kişi öldü

Abone ol

Yalova Yat Limanı'nda, geri manevra yaparken denize uçan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kızları Merve Uzun ve Meryem Mutlu ile birlikte 34 UH 1426 plakalı otomobille Yalova Yat Limanı'ndan ayrılmak isteyen Hasan Mutlu, aracıyla geri manevra yaparken denize uçtu.

Otomobilin denize uçtuğunu farkeden çevredeki vatandaşlar, otomobilden kendi çabasıyla çıkmaya çalışan Meryem Mutlu'ya yardım ederek sudan çıkardılar. Vatandaşlar, aracın içinde sıkışan baba ve kızına yardım etmek isteseler de aracın kapılarını açamadılar.

Olay yerine gelen itfaiye aracından atılan halatı su altındaki otomobile takmak için uğraşan vatandaşlar, bunda da başarılı olamayınca Deniz Polisi'ne haber verildi. Deniz Polisi'nde görevli bir balık adam suya girerek, araçta bulunan Hasan Mutlu ve Merve Uzun'u sudan çıkardı.

Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Mutlu ve kızı Merve Uzun'un yaşamlarını yitirdikleri, Meryem Mutlu'nun ise tedavi altına alındığı bildirildi. Kazayı öğrenerek olay yerine gelen aile yakınlarından kimileri ise sinir krizi geçirdi. Denize uçan otomobil, çekici yardımıyla denizden çıkarıldı.