BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,83
ALTIN 2.414,42
HABER /  GÜNCEL

Yalancının mumu çabuk söndü!

AK Parti'den adaylığı kesinleşen Erhan Erol'un adaylığı ile ilgili ortaya atılan üfürme haberler son örnek...

Abone ol

AK Parti günler önce Erhan Erol'un Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı olduğunu duyurmuş, Erol'in ismini partinin resmi internet sitesi  adresinde  yayınlamıştı. Buna rağmen Erhan Erol'un rakipleri ortalığı karıştırmak için harekete geçti.

Bir haber sitesine, hiçbir dayanak olmadan haber geçen, Erhan Erol'un rakipleri, kendi adayları olan Sadullah Ata'yı AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak ilan ettiler.

Sitenin de bu belgesiz bilgileri haber yapması teşkilat içinde karışıklığa neden oldu. Erol, ortaya atılan iddianın asılsız olduğunu belirterek, parti yöneticilerinin kendisini aradığını ve yarışta başarı dilediklerini belirterek, "Ortaya atılan bu asılsız ve dayanaksız haberler, partimizi karıştırmak, kolkola çalışacak olan bizleri birbirimize düşürmek amacıyla üretiliyor. Gaziosmanpaşa'da aday adaylığı yarışı bitmiş ve aday olarak Erhan Erol ilan edilmiştir. Tüm AK Partili arkadaşlarımın bunu bilmesini istiyorum. Yalan yanlış haberler yapan bu sitelere ve bu haber kanalını kullanan kötü niyetli insanlara lütfen prim vermeyin" diye konuştu.