BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.448,28
HABER /  DÜNYA

Yahudi damadı ipi çekti Trump kutsadı! Kudüs'de katliamlı açılış

KUDÜS'deki ABD Büyükelçiliğinin açılışında Donald Trump ile kızı ve damadının şovu vardı. Trupm video konferans ile açılışa katılırken ABD büyekçiliğinin açılışını Yahudi asıllı damadı Jared Kushner ve kızı İvanka Trump yaptı. Trump açılışta bakın neler söyledi.

Abone ol

İSRAİL bir yandan katliam yaparken bir yandan da Donald Trump'a ve Yahudi damadına şov yaptırdı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Kudüs Büyükelçiliğinin açılışından yansıyan görüntüler ibretlik oldu.

Filistin'i ayağa kaldıran ABD büyükelçiliğinin resmi açılış töreni Türkiye saatiyle 16.00'da yapıldı. Büyükelçiliğin taşındığı caddeye İsrail ve ABD bayraklarının yanı sıra “Siyon dostu Trump” ve “Trump İsrail’i büyük yaptı” yazılı billboardlar asıldı. Törene katılmayan ABD Başkanı Trump, canlı yayınla açılışa bağlandı.

TRUMP'IN CANLI YAYINDAKİ SÖZLERİ: Donald Trump Kudüs'ü tanıyan ilk ülkenin ABD olduğunu belirterek şunları söyledi:

-Amerika Birleşik Devletleri İsrail'i tanıyan ilk devlet oldu. Ve bugün resmi olarak ABD'nin Kudüs'teki büyükelçiliğini açmış bulunuyoruz. Tebrikler. Çok uzun zaman önce yapılması gereken bir şeydi. İsrail egemen bir devlet. Diğer egemen devletler gibi de kendi başkentini tayin etme şansına sahiptir. Ancak yıllarca bu aşikar gerçeği kabul etmekte geç kaldık. İsrail'in başkenti Kudüs'tür. Ve benim talimatım uyarınca ABD olarak Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımıştır.

-Bugün büyükelçiliğimizi bu tarihi ve kutsal topraklarda açmış bulunuyoruz. Ve bu büyükelçiliği planlanandan çok daha önce gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu kent Yahudi halkının da İsrail'in de bundan sonra ABD dostu olmaya devam edecek. Büyükelçiye şans diliyoruz. Bir yandan da İsrail'e ve bütün komşularına barış elimizi uzatıyoruz.Tanrı bu büyükelçiliği korusun orada hizmet edenleri korusun.'

Açılış töreninde Benjamin Netanyahu eşi ile birlikte Trump'ın damadı ve kızına eşlik etti. Donald Trump'ın kızı İvanka Trump Yahudi asıllı Jared Kushner ile evli. Kushner Kudüs kararının arkasındaki isim olarak tanınıyor ve aynı zamanda Trump'a danışmanlık yapıyor.

DAMADI İPİ ÇEKTİ : İsrail'i kutsayarak konuşmasını noktalayan Trump sahneden çekilirken yerini kızı ve damadı aldı. Yahudi asıllı olan damadı Jared Kushner eşi İvanka Trump ile birlikte elçilik binasının önündeki ipi çekerek açılışı yaptılar.

TÖRENDEKİ ESRARENGİZ YAHUDİ

ABD Kudüs elçiliğinin açılışında başköşede yer alan bir isim dikkat çekti. Tekerlekli sandalye ile törene katılan bu kişi Sheldon Adelson isimli Yahudi işadamıydı. Bu kişi ABD'nin en zengin 3. ismi ve kumarhaneler zincirine sahip. New York Times gazetesi, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararının arkasında onun olduğunu yazmıştı.

'Gizemli Yahudi' de açılıştaydı! Trump'a o aklı veren adam...'Gizemli Yahudi' de açılıştaydı! Trump'a o aklı veren adam...'Gizemli Yahudi' de açılıştaydı! Trump'a o aklı veren adam...'Gizemli Yahudi' de açılıştaydı! Trump'a o aklı veren adam...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Sheldon Adelson ABD'lilerin bile tanımadığı ancak İsrail'de herkes tarafından tanınan bir işadamı. O kadar zenginki Netanyahu ve Trump'ın seçilmesinde büyük rol oynadı. Şahin bir Siyonist olarak nitelenen Adelson, dünyanın dört bin yanındaki Yahudi gençleri ücretsiz İsrail'e götürüyor.

ABD AÇILIŞ YAPTI İSRAİL KATLİAM : İsrail'den yansıyan görüntülerin bir yanında kutlama diğer yanında katliam vardı. ABD açılışı protesto eden Filistinlilere gerçek mermilerle saldırdı. Katliamda binden fazla kişi silahla yaralanırken 50'ye yakın kişi de öldü.

ABD Filistin'i ateşe verdi! Gösterilerde ölü sayısı artıyor...ABD Filistin'i ateşe verdi! Gösterilerde ölü sayısı artıyor...ABD Filistin'i ateşe verdi! Gösterilerde ölü sayısı artıyor...ABD Filistin'i ateşe verdi! Gösterilerde ölü sayısı artıyor...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Trump'ın kızı ve damadı katliamı sırıta sırıta izledi!Trump'ın kızı ve damadı katliamı sırıta sırıta izledi!Trump'ın kızı ve damadı katliamı sırıta sırıta izledi!Trump'ın kızı ve damadı katliamı sırıta sırıta izledi!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ABD Kudüs elçiliği açılışına katılan 32 ülkeye bakın! İşte İsrail uşakları