BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.492,17
HABER /  GÜNCEL

Yağmur suları hastane yolunu kapattı

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, Okmeydanı’nı göle çevirdi. Sürücüler trafikte ilerleyemezken, ayakkabılarını çıkartan ...

Abone ol

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, Okmeydanı’nı göle çevirdi. Sürücüler trafikte ilerleyemezken, ayakkabılarını çıkartan vatandaşlar yağmurun dinmesini bekledi.
Okmeydanı sabah saatlerinde başlayan sağanak yağıştan nasibini aldı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunda biriken su, yolu adeta kaldırımla birleştirdi. Seyir halinde bulunan bazı sürücüler araçlarıyla birlikte yolda mahsur kaldı. Bazı araçların gölü aratmayan su birikintisinde güçlükle ilerlemeye çalıştığı görüldü. Yağış araçların trafikte ilerlemesini güçleştirirken vatandaşların da yolda yürümesini zorlaştırdı. Şemsiye yardımıyla korunmaya çalışan bazı vatandaşlar ayakkabılarını çıkartıp, paçalarını sıvayarak yağışın dinmesini bekledi.

ANADOLU YAKASINDA DA ETKİLİ OLDU
İstanbul Avrupa Yakasında etkili olan şiddetli yağış, Anadolu yakasında da etkisini göstermeye devam ediyor. Şiddetli yağış nedeniyle bazı evlere ve iş yerlerine su basarken, kısa sürede yollarda su birikintileri oluştu. Bina içine su girmemesi için kapının önüne minderler dizen bazı vatandaşlar, eline aldığı süpürgeyle binalarının önünde bulunan tıkanan kanalizasyonu açmaya çalıştı. Yağmur nedeniyle araçlarında mahsur kalan vatandaşların imdadına da itfaiye ekipleri ve çekiciler koştu.
(İHA)