BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,66
ALTIN 2.404,15
HABER /  DÜNYA

Yağmur kazaları da beraberinde getirdi

İstanbul’da, gece saatlerinde aralıklarla etkili olan sağanak yağmur kazaları da beraberinde getirdi. Çekmeköy’de belediyeye ait bir su tank...

Abone ol

İstanbul’da, gece saatlerinde aralıklarla etkili olan sağanak yağmur kazaları da beraberinde getirdi. Çekmeköy’de belediyeye ait bir su tankeri elektrik direğine çarparak devrilirken, bir beton mikseri ise Ümraniye’de kayganlaşan yolda devrildi.
Gece boyunca aralıklarla etkili olan sağanak yağmur kazalara neden oldu. Gece 01.00 sıralarında Çekmeköy’de belediyeye bir ait su tankeri elektrik direğine çarparak ters döndü. Kazada sürücü ve yanındaki arkadaşı hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

BİR KAZA DA ÜMRANİYE’DE MEYDANA GELDİ
Gece 03.00 sıralarında ise Ümraniye’de bir beton mikseri kayganlaşan yolda kontrolünü kaybetti. Bariyerlere çarparak ters dönen aracın sürücüsü Cengiz Uzun hafif şekilde yaralandı. Ters dönen mikser nedeniyle Ümraniye Küçüksu sapağı bir süre trafiğe kapandı. Yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yağmur sabah saatlerinde etkisini yitirirken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)