BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.394,97
HABER /  DÜNYA

Ekmek fırınına daldı: 2 yaralı

Bursa’da kontrolden çıkan bir araç ekmek fırınına daldı. Kazada 2 kişi yaralandı. <br/>Olay, Merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım mahallesi H...

Abone ol

Bursa’da kontrolden çıkan bir araç ekmek fırınına daldı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Olay, Merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım mahallesi Hayran Cadde üzerinde meydana geldi. Ekrem D. hakimiyetindeki 16 AC 840 plakalı ticari araç, önce yol kenarındaki sokak lambası trafosuna, ardından da ekmek fırınına çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Ekrem D.ile yanında oturan Tahsin P. aracın içinde sıkıştı. Kazayı gören, bir şantiye bekçisinin ihbarı üzerine UMKE, itfaiye, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma, 112 Acil Servis ile polis ekiplerine haber verildi. Yaklaşık 20 dakika süren çalışmalar sonucu Ekrem D. ile Tahsin P. sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Ekrem D. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Tahsin P. ise Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazaya şahit olan Şantiye bekçisi, Selahattin Erdem, "Ben böyle hız görmedim, direksiyon hakimiyetini kaybetti fırına çarptı. Hemen polis ekipleri, 112 ekipleri ve itfaiye ekiplerini aradım 5 dakika da yetiştiler " dedi.
(İHA)