BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yağmur balık ziyafetine engel olamadı

Bakırköy Belediyesi ve Zeytinlik Halk Pazarı esnafı işbirliğiyle ile düzenlenen Geleneksel Bakırköy Balık Festivali'ne yağmura rağmen ilgi büyüktü

Abone ol

Zeytinlik Halk Pazarı'nda yapılan Bakırköy Geleneksel Balık Festivali'nde10 kemaninin misafirlere müzik ziyafeti de sunduğu Bakırköylülere ücretsiz 4.000 yerli uskumru ikram edildi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,İstanbul Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Oktay Ekşi'nin de katıldığı Balık Festivali'nde ayrıca çocuklarda unutulmayarak palyaçolar ve akrobatlar da gösteri yaptı.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ,Zeytinlik Halk Pazarı esnafına teşekkür ederek,"Ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevrili olmasına rağmen ortalama kişi başına düşen balık tüketimi çok düşük. Avrupa'da kişi başı yılda 16 kg. balık tüketilirken ülkemizde 8 kg. civarında. Halkımıza balık tüketimini özendirmek için gerçekleştirdiğimiz balık festivalimize 7'den 77'ye yağmura rağmen ilginin fazla olması sevindirici. 4.000 balık kısa süre içinde tüketildi."şeklinde konuştu.