BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yağışlar geliyor

Yarın 27 dereceyi görecek İstanbul'da sıcaklık perşembe ve cuma günü 17 dereceye düşecek

Abone ol

Önümüzdeki haftaya kadar mevsim yağmurları ve güneşli hava birlikte yaşanacak. Yarın 27 dereceyi görecek İstanbul'da sıcaklık perşembe ve cuma günü 17 dereceye düşecek...

Lodosla birlikte artacak hava sıcaklığı perşembeden itibaren yağışla birlikte azalacak. Önümüzdeki üç günde en yüksek gündüz ve en düşük gece sıcaklıkları şöyle: İstanbul 27/11, Ankara 26/10, İzmir 26/14, Antalya 24/14, Adana 27/15, Diyarbakır 26/8, Erzurum 18/0, Trabzon 22/7.

YARIN Trakya, Hakkari-Van çevresi ile Karadeniz'in iç kesimlerinde sağanak yağmur geçişleri görülürken, yurdun kuzeyi çok bulutlu, güneyde hava açık. Güneydeki tatil merkezleri yaz mevsimini yaşayacak.

PERŞEMBE sağanak yağış etki alanını genişletiyor. Marmara, Batı Karadeniz, Ege, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Mardin çevresi günü yağışlı geçirecek. Ankara ve Eskişehir'de gece yağış görülebilir. Akdeniz parçalı bulutlu, diğer yerler çok bulutlu.

CUMA günü hava bir günlüğüne yeniden açıyor. Karadeniz, Sivas ve Doğu Anadolu'da sağanak yağışlar sürerken, Kıyı Ege ile Akdeniz'de gökyüzü güneşli. Marmara, İç Ege ve Konya çevresi parçalı bulutlu, diğer yerler çok bulutlu olacak.

CUMARTESİ günü yeniden yağış geliyor, Marmara ve Kıyı Ege'de sağanak yağmur bekleniyor. Yurt geneli parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz ile Erzurum-Kars bölümü sağanak yağış alıyor.

PAZAR günü ise kuzey bölgelerimiz sağanak yağış altında. Doğu Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da yağış bekleniyor. Kıyı Ege ile Akdeniz parçalı bulutlu, diğer bölgeler çok bulutlu...

www.milliyet.com.tr