BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  GÜNCEL

Yabancı damat sürprizle geliyor

Yeni bölüm çekimlerini Yunanistan'ın Simi Adası'nda sürdüren Yabancı Damat dizisinin fanatiklerine sevindirici haber: Nazlı hamile

Abone ol

Türkiye'de olduğu gibi Yunanistan'da da reytingleri alt üst eden, başrolünü Nehir Erdoğan (Nazlı) ve Özgür Çevik'in (Niko) oynadığı Yabancı Damat, Sömbeki (Simi) Adası'nın turizmini patlattı. 34 Yunanlı gazeteci ve 8 televizyon kanalının takip ettiği çekimler sonrası, Simi Belediye Başkanı dizi onuruna bir davet verdi. Rodos, Istanköy (Koş), Kalimnos ve Patmos adalarında yaşayan Yunanlı ve Türk vatandaşlar da oyuncuları görmek için adaya koştu.

Adada boş otel yok

Anes isimli Yunan feribot şirketi ek seferler koymak zorunda kalırken, 2 bin 500 nüfuslu küçük balıkçı kasabasında otel, pansiyon ve motellerde yatacak yer kalmadı. Sürekli imza almak ve fotoğraf çektirmek için oyuncuların peşinden koşan vatandaşlar yüzünden çekimlerin yapıldığı sokaklarda izdiham yaşandı.

Yunan basını peşlerinde

Oyuncuları kapağına taşıyan Tilerama' adlı dergi 8 sayfasını da diziye ayırdı. Ülkede "Yunanistan televizyon tarihinde uzun yıllar kimsenin hayal bile edemeyeceği bir rekor gerçekleşti. Bir dizinin iki ülke insanını bu kadar kaynaştırabileceğini hiç kimse tahmin edemezdi" yorumları yapılıyor.

Bebeğin adı Stavro Can

Gelelim dizide bu sezon neler olacağına. Önümüzdeki cuma Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak yeni bölümlerde, Nazlı hamile kalıyor ve bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Bebeğe isim verilme sırası geldiğinde ise iki aile birbirine girecek. Bu arada bizden duymuş olmayın ama bebeğin adı Stavro Can yani Niko'nun babasının adı olacak.

Kaynak: www.vatanim.com