BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.410,98
HABER /  GÜNCEL

Ya paran, ya karın!

Alacağına karşılık olarak karısını istedi. Olayın sonunda bakın ne oldu?

Abone ol Öldürülen Antalyalı lokantacının katili, arkadaşı çıktı. Lokantacıya 1500 YTL borcu olduğunu söyleyen zanlı “Paraya karşılık karımı istedi” dedi

Restoran sahibi Davut Cengiz (61) önceki gün evinde, kafası kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Polis, lokantacının olay günü telefonuyla yaptığı son görüşmeleri incelemeye aldı. Cengiz’in en son Ahmet Yılmaz Demirkesen (49) ile görüştüğü tesbit edildi.

ELİN NİYE KESİK?

Kuş yetiştiriciliği yapan Demirkesen’in evine baskın düzenleyen polis zanlıyı gözaltına aldı. Sağ elinin iki parmağı kesik olan Demirkesen suçlamaları reddetti. Ancak, “Parmaklarını nasıl kestin” sorusu üzerine cinayeti itiraf etti: “Davut uzun yıllardır arkadaşımdı. Ona 1500 YTL borçlandım. Önceki gün evinde birlikte alkol almaya başladık. Bir süre sonra alkolün de etkisiyle borcumu ödememi istedi. Daha zamanımın olduğunu söyledim. ‘Tamam zamanı az kaldı. Borcun ödeme tarihi gelince öde. Yoksa karışmam’ dedi. Bir süre tartıştık. Sonra , ‘Ya borcunu getir, ya da karını’ dedi. Bu söz üzerine kavgaya başladık. Bana ve karıma sürekli küfürler etti. Ben de dayanamayıp bıçağı önce koluna saplamaya çalıştım. Sonra boğazını kestim.”