BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Xiaomi uygun fiyatlı kulaklığıyla AirPods'a rakip olacak! Mi AirDots

Apple’ın kablosuz kulaklık kavramına yeni bir soluk getirdiği ve gerçek kablosuz kulaklık dönemini başlattığı AirPods'un tüketiciler tarafından çok beğenilmesinin ardından diğer markalar da harekete geçti. Xiaomi, Mi AirDots'u satışa sunacak.

Abone ol

Bugüne kadar birçok rakibi üretilen AirPods, özellikle ülkemizdeki 1199 TL fiyatıyla gündeme geliyor. Bir kulaklığa göre pahalı bir ürün olan AirPods'a uygun fiyatlı rakip ise beklendiği üzere Xiaomi’den geldi.

Samsung'a da benzetildi
Mi AirDots ismindeki kulaklıklar tasarım olarak akıllara Samsung IconXmodellerini getirdi. Beyaz rengiyle satışa sunulan kulaklıklar; tek şarjla 4 saate kadar, mono kullanımda ise 5 saate kadar kullanım ömrü sunuyor.

12 saate kadar şarj
Kulaklıların yanında gelen, aynı zamanda muhafaza ve şarj kutusu ise 12 saate kadar şarj sunabiliyor. Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanan kulaklıkların her birisi 4.2 gram ağırlığında iken kulaklıkların 7.22 mm sürücüye sahip olduğunu da belirtelim.

Kulaklıkların üzerinde yer alan dokunmatik yüzey sayesinde müzik çalar kontrol edilebilecek veya çağrılar cevaplanabilecek. 11 Kasım’dan itibaren Çin’de satışına başlanacak olan kulaklıkların fiyatı ise yaklaşık olarak 30 dolar.