BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,90
ALTIN 2.440,93
HABER /  GÜNCEL

Wimbledona Türkiye damgası

Dünyanın en büyük tenisçilerini buluşturan Wimbledon turnuvasına Türkiye'ye damgasını vuracak.

Abone ol

Dünyanın en büyük tenisçilerinin kıyasıya mücadele ettiği Wimbledon Tenis Turnuvası'nda Türkiye'nin tanıtımı amacıyla reklam yapılacak.

Ortalama 120 bin adet basılan 126 sayfalık Wimbledon Tenis Turnuvası Resmi Programı'nda bu sene tam sayfa Türkiye reklamları yer alacak. Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan ve 25 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Wimbledon Tenis Turnuvası'na verilen reklamların, İngiltere pazarında Türkiye'nin payını artırması bekleniyor.

Wimbledon Tenis Turnuvası'na her yıl dünyanın ve İngiltere'nin bir çok farklı bölgesinden 450 bin dolayında seyirci geliyor ve turnuva, 150 ülkede de 1.5 milyar kişi tarafından televizyondan izleniyor.

TÜRKİYE REKLAMI

Öte yandan, Fransa'nın en çok ilgi çeken spor faaliyetlerinden biri olan Grand Prix Turquie At Yarışları süresince yarışların düzenleneceği Vincennes Hipodromu'nda 24 adet Türkiye logolu bandrol uygulaması yapılacak.Ayrıca, hipodromda bulunan 160 metrekarelik Avrupa'nın en büyük ekranında da Türkiye'nin reklamları sunulacak.

Bu arada, Tour Hebdo dergisinin düzenlediği Pro Am Golf Turnuvası'nın yapıldığı mekanda, Türkiye logolarının yer aldığı bir dekorasyon gerçekleştirilecek. Söz konusu dergide bu turnuva vesilesiyle özel bir Türkiye golf ilavesi de çıkarılacak.