BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

WhatsApp çöktü mü? Mesaj neden gönderilemiyor işte nedeni

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar saat 11.15'ten itibaren WhatsApp'tan mesaj gönderemiyor. Yaşanan sorunla ilgili WhatsApp yetkililerinden bir açıklama geldi mi?

Abone ol

Dünyada en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a 11.15'ten beri girilemiyor. Kullanıcılar Whatsapp'tan mesaj göndermekte sıkıntı yaşayınca sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları yayılmaya başlarken WhatsApp'tan açıklama geldi.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, 11:00 itibariyle çöktü. Peki WhatsApp'tan neden mesaj gönderilmiyor? Sosyal medyada kullanıcılar konuyu tartışıyor. Zira Apple ve Android işletim sistemini kullanan herkesi erişim sağlayamıyor. İşte WhatsApp çökmesi ile ilgili detayları...

WHATSAPP'TAN AÇIKLAMA

WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Dünya genelinde bazı kullanıcısı bulunan cep telefonu uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 30 dakikadır iletişim sağlanamıyor. Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamamasının sebebinin güncellemeden kaynaklandığı düşünülüyor.