BIST 10.471
DOLAR 32,79
EURO 35,19
ALTIN 2.452,12
HABER /  SPOR

Volkandan inanılmaz asist!

Karşılaşmanın 50. saniyesinde yaşananlar Fenerbahçelileri çileden çıkardı. Volkan Gökhan Güleç'e inanılmaz bir asist yaptı

Abone ol

Maçın henüz 50. saniyesinde Cenk’in şutunda auta giden topu tutmaya kalkan Volkan Demirel, meşin yuvarlağı elinden kaçırdı. Gökhan Güleç de topu boş kaleye yuvarladı.

Fenerbahçe, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı Kasımpaşa maçında öyle bir gol yedi ki inanılır gibi değil... Yaptığı başarılı kurtarışların yanı sıra yediği hatalı gollerle de adından söz ettiren Volkan Demirel, karşılaşmanın henüz 50. saniyesinde auta giden topu tutmaya çalışınca bu, Gökhan Güleç’e asist oldu ve Kasımpaşa maça 1-0 önde başladı.

Golün gelişimi şöyle oldu. Kasımpaşa’nın Brezilyalı forvet oyuncusu Andre Moritz’le başlayan atakta Keller pasını Cenk’e aktardı. Cenk’in vuruşunda top Volkan’ın kontrolü altında auta çıkarken milli kaleci işgüzarlık yapıp meşin yuvarlağı tutmaya çalıştı. Ancak elinden seken top adeta canlandı ve Gökhan Güleç’in önüne düştü. Gökhan da topu boş kaleye yollamakta zorluk çekmedi.