BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,90
ALTIN 2.433,16
HABER /  SPOR

Volkan kendi kendini yaktı

Eleştirilerin odağındaki isim Volkan akıllanmıyor. Volkanla ilgili iki gelişmeyi öğrenen Aziz Yıldırım küplere bindi.

Abone ol

Fenerbahçe kaleci Volkan'ın daha çekici görünmek için özel bir spor salonuna üye olduğu, 'body' yaptığı ortaya çıktı. Zaman gazetesinin haberine göre bu durumu öğrenen Başkan Yıldırım küplere bindi.

Sağlık uzmanları bir kaleci için kaleci için handikap oluşturduğu görüşünde. Refleksleri zayıflatmasının yanında çevikliği de öldürüyor.

Başkan genç kaleciye, 'Bu sorumsuzca hareketine son vereceksin!' dediği söylendi. Ayrıca Yıldırım'ın Volkan'dan, daha çok Bağdat Caddesi'nde gezdiği söylenen, üç spor arabasını da satmasını istediği belirtildi. Yıldırım'ın milli kaleciye yönelik kullandığı sert ifadeler şöyle: "Aklını başına topla! Üç pahalı arabayla caddelerde dolaşmak sana yakışmıyor. Senin işin bu mu? Önce sorumluluklarını yerine getir. Fenerbahçe formasını giymek herkese nasip olmaz. Kendini bir an önce toparla. Buradan ayrılanlara bir bak, ne haldeler..."

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu uyarılarından sonra Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit'in telefonla yıllık 1,8 milyon Euro'ya üç yıllık mukavele önerdiği bildirildi. Genç file bekçinin son günlerdeki düşüşünden dolayı Yıldırım'ın bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi