BIST 10.148
DOLAR 32,27
EURO 34,99
ALTIN 2.448,09
HABER /  EKONOMİ

Vodafone'dan Elazığ'a çağrı merkezi

Vodafone Elazığ Çağrı Merkezi törenle hizmete girdi.

Abone ol

Vodafone Elazığ'a çağrı merkezi açtı. 3 bin 800 metrekare alanda hizmet verecek merkez törenle hizmete girdi.

Vodofone Elazığ Çağrı Merkezi'nin açılış konuşmasını yapan icra kurulu başkanı Serpil Timuray, yeni açılan Elazığ Çağrı Merkezi'nin 3 bin 800 metrekare alanda hizmet vereceğini belirterek, "Müşteri hizmetlerinin dünya çapında örnek uygulamalarını yansıtan, dünya standartlarında örnek bir tesis olmayı amaçlayan çağrı merkezimizde önümüzdeki dönemde 20 milyon liralık bir yatırım planlamaktayız" dedi.

Açılışa katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da büyük devlet olmanın lafla olmayacağını belirterek "Civardaki ülkelerde karışıklık yaşıyoruz. Libya'da iç savaş var, kargaşa var, orada yaşayan vatandaşlarımız var. Türkiye 48 saat içinde hava ve deniz yolu ile binlerce vatandaşı o ateşin içinden çekip aldı. İşte büyük devlet bu" diye konuştu. Yıldırım, "Bütün devletler bizden yardım istedi. Amerika'dan tutun, Vietnam'a kadar. Şimdi Suriye'nin 800 vatandaşı Marmaris'e yanaşıyor, oradan alıp ülkelerine göndereceğiz. Eskiden bir karışıklık olduğu zaman ABD ve İngiltere vatandaşlarını böyle aldı, şöyle aldı götürdü deniyordu. Biz de helal olsun, ne büyük devlet bunlar derdik. Şimdi Türkiye bunu yapıyor. Hem de 30 bin vatandaşından 25 binini 10 gün içinde burunları kanamadan aldı getirdi. İşte bu Türkiye'nin başarısıdır. Bu milletin duasının, desteğinin sonucudur" diye konuştu.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, çağrı merkezine gelen ilk çağrıyı yanıtlayarak Samsun'dan arayan bir vatandaşın sorularını cevaplandırdı. Bakan Yıldırım, "5 gün sonra işime son verilecek, ben de iş arıyorum" diye espri yaptı.