BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  EKONOMİ

Vodafone Türkiye'ye taze kan!

Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi'nden sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Engin Aksoy getirildi.

Abone ol

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi'nden sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Phil Patel, Vodacom Güney Afrika Bireysel İş Birimi'nden sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Patel'den boşalan Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi'nden sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine ise Engin Aksoy getirildi. Atamalar, 1 Temmuz 2012 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Vodafone Türkiye'ye Nisan 2008'de Bireysel İş Birimi Direktörü olarak katılan ve daha sonra Bireysel ve KOBİ'den sorumlu Saha Satış Direktörü olarak görev alan Aksoy, şirketin sürdürülebilir büyüme sürecini başlattığı U-dönüşü planının hayata geçirilmesine katkıda bulundu. Aksoy, saha satış stratejilerinin belirlenmesinde ve satış kanallarının gelişiminde önemli rol oynadı.

Profesyonel yaşamına 1994 yılında Coca Cola İçecek'te başlayan Engin Aksoy, 1997 - 2000 yılları arasında Michelin'de Satış Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 2000 - 2008 döneminde Nike şirketinde önce Satış ve İş Birimi Yönetiminden sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak, daha sonra Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinden sorumlu Satış Direktörü olarak tecrübeleri bulunuyor.