BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.442,86
HABER /  GÜNCEL

Vodafone Türkiye 20 milyon dedi

Vodafone Türkiye’nin abone sayısı 20 milyon oldu. Vodafone’un 20 milyonuncu abonesi İsmail Ceylan, ödülünü Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökh...

Abone ol

Vodafone Türkiye’nin abone sayısı 20 milyon oldu. Vodafone’un 20 milyonuncu abonesi İsmail Ceylan, ödülünü Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt’ün elinden aldı.
Vodafone Türkiye’nin abone sayısı 20 milyona ulaştı. Vodafone’un 20 milyonuncu abonesi İsmail Ceylan, ödülünü Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt’ün elinden aldı. Vodafone Türkiye, abone profilinin “ilk”lerini ve “en”lerini temsil eden kullanıcılarını da ödüllendirdi.
Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren ve aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen operatörü olan Vodafone Türkiye 20 milyon aboneye ulaştı. Dijital bağlantılı yaşamı aboneleri için kolaylaştıran şirket, abonelerini kayıtsız şartsız memnun etme hedefiyle sunduğu ürün ve hizmetler sayesinde Türkiye pazarına girdiği 2006 yılından bu yana abone sayısını yüzde 66 oranında artırdı.
20 milyon aboneye ulaşma vesilesiyle Mayıs ayını kutlama ayı ilan eden Vodafone dün Vodafone Plaza’da düzenlenen ödül töreninde, Vodafone’un 20 milyonuncu abonesi İsmail Ceylan dışında En yaşlı Vodafone’lu Hanife Kurtoğlu (90 yaşında), en eski Vodafone’lu Ferhat Bayramoğlu (20 yıldır Vodafone abonesi), ilk Red abonesi Buğra Ardalıoğlu ve ilk FreeZone abonesi Mustafa Güzelgöz’e çeşitli hediyeler verildi.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, kutlamada şunları söyledi: “Telekomünikasyon dünyasında ana performans göstergesi, operatörlerin kendi aboneleri tarafından tavsiye ediliyor olmasıdır. Biz de kendi abonelerimiz tarafından tavsiye edilme konusunda lider olmayı hedefledik ve bunu da başardık. Hizmet odaklı bir stratejik yaklaşımımız var. Hızla artan abone sayımız, abonelerimizin bize olan güveninin doğal bir yansıması. 20 milyon aboneye ulaşmış olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz”.
(İHA)