BIST 9.783
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.435,27
HABER /  DÜNYA

Vodafone Arena’ya ilk harç döküldü

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, hafriyat işleri tamamlanan Vodafone Arena Stadı’nın zeminine ilk harcı döktü...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, hafriyat işleri tamamlanan Vodafone Arena Stadı’nın zeminine ilk harcı döktü.
Harfiyat işleri tamamlanan Vodafone Arena Stadı’na bugün ilk harç sade bir törenle döküldü. Törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ile divan, denetleme, disiplin, seçme ve sicil kurulları başkanları ve üyeleri katıldı. Başkan Fikret Orman, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Orman, kesilen kurbanların ardından Vodafone Arena’nın zeminine ilk harcı dökmek üzere butona bastı. Ayrıca Fikret Orman ile yönetim kurulu üyelerinin isimlerinin yer aldığı plaket de harç dökülen zemine gömüldü.
Harç dökme töreninin ardından açıklamalarda bulunan Fikret Orman, büyük bir heyecan içinde olduklarını belirterek, "Hafriyat işlerini tamamladık. Bundan sonra yavaş yavaş inşaatı yükseltmeye başlayacağız. Temel atma törenini Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Mübarek Cuma günü kurban keserek zemine ilk harcı dökelim istedik. Stadımızı bir an evvel tamamlamak istiyoruz. Tüm ekip olarak büyük bir emek harcıyoruz. Beşiktaşlılar dualarını bizlerden esirgemesinler" dedi.
Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, harç dökme töreninin ardından kurul üyeleri ve inşaat çalışmasında yer alan personelle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
(İHA)