BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Vodafone Arena canlı yayında

Beşiktaş ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını canlı olarak yayın...

Abone ol

Beşiktaş ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlamaya başladı.
İnşaat çalışmaları www.vodafonearena.com.tr ve www.izlesene.com/vodafonearena adreslerinden 7 gün 24 saat canlı olarak, herhangi bir üyelik kaydına gerek olmadan izlenebilecek.

BURUK: "BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUZ"
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Arena’nın tüm Türkiye’yi yakından ilgilendiren önemli bir proje olduğuna inandığını belirterek, "Bir iş ortaklığından öte bir gönül ortaklığını simgeleyen bu projeyi mümkün olduğunca geniş bir kitleyle buluşturabilmek için elimizdeki tüm olanakları seferber ediyoruz. Bu doğrultuda, inşaattan Vodafone Arena canlı yayın fikrimizi hayata geçirdik. Özellikle Beşiktaşlı taraftarların heyecanla bekledikleri Vodafone Arena’nın inşaatının dileyen herkes tarafından anlık olarak görüntülenebilmesini ve son durumun takip edilebilmesini hedefliyoruz. Vodafone’un canlı yayın uygulamasıyla, tüm Türkiye’nin, temelinde 21 bini aşkın taraftar mesajının gömülü olduğu, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena’nın, efsanevi Beşiktaş ruhuyla yükselişine günbegün tanıklık edecek olmasından büyük heyecan duyuyoruz” dedi.
(İHA)