BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,72
ALTIN 2.428,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vizyon Projelerle Tuzla’mıza Değer Kazandırdık

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mülkiyet problemlerini çözerek Tuzla’da 5 yıl içinde 30 binin üzerine hak sahibini tapularını teslim ettiklerini söyledi. İlçedeki en ciddi tartışmayı sona erdirdiklerini belirten Başkan Yazıcı, “Vizyon projelerle T

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mülkiyet problemlerini çözerek Tuzla’da 5 yıl içinde 30 binin üzerine hak sahibini tapularını teslim ettiklerini söyledi. İlçedeki en ciddi tartışmayı sona erdirdiklerini belirten Başkan Yazıcı, “Vizyon projelerle Tuzla’mıza değer kazandırdık.” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Ağasarlılar Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural ile birlikte derneğin misafiri olan Başkan Yazıcı, imar uygulamaları ile bölgenin değer kazandığını söyledi.

Tuzla’mıza Değer Kazandırdık
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mülkiyet problemlerini çözerek en ciddi sorunu ortadan kaldırdıklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’da 40 yıllık mülkiyet problemlerini çözdük ve Tuzla’ya değer kazandırdık. 40 yıldır tapusu olmayan, tarla gözüken yerler tapu sahibi oldu ve ruhsatlandı. Herkesin yeri 3 kat değer kazandı. Tuzla’da tartışmanın özünde hep mülkiyet problemleri vardı. Bugüne kadar 7 binin üzerinde tapu dağıttık. Kooperatiflerde yaptığımı uygulama ile kat mülkiyetleri kuruldu ve tapu sayısı 30 bini aştı. Evliya Çelebi Mahallesi’nde emsal artışıyla bölgenin değer kazanmasını sağladık. Vizyon projelerle Tuzla’mıza değer kazandırdık.” dedi. 

Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Delilidir
Tuzla’da söz verdikleri her hizmeti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yazıcı, “Bizim Tuzla için bir hayalimiz vardı. O hayallerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ve yine hayallerimizi ortaya koyan projelerimizle yola çıktık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın delilidir.” şeklinde konuştu.