BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Viranşehir'de kanalizasyon çalışması sürüyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi, ilçenin en büyük sıkıntılarından biri olan kanalizasyon kanalı çalışmalarını sürdürüyor.

Abone ol

Viranşehir Belediyesi tarafından "Kentimizi Seviyoruz" sloganı ile birlikte yakaladığı yüksek tempolu çalışma atağı hız kesmeden devam ediyor.

Her alanda birbiriyle bağlantılı, birbirini destekleyici çalışmalar sürdüren Viranşehir Belediyesi kentin en önemli sorunlarına tek tek çözüm getiriyor. Yeşil alan, trafik, kültürel çalışmalar, altyapı, yolların yapıldığını belirten Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, "Yenişehir Mahallesi cezaevi'nin karşısında tüm kentin kanallarının bağlandığı ana kanalın üstü açık bir şekilde akmasının özellikle o bölgedeki vatandaşlarımızı çok rahatsız ediyordu. İnsan ve çevre sağlığını tehdit ettiği ve kentimize yakışır bir görüntü olmadığı için bu çalışmayı önemsiyoruz.

Devasa borularla yaklaşık bin 200 metre daha ileriye, meskun mahalin dışına kadar çıkarılacak olan ana kanal çalışması son sürat devam ediyor. Çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Ancak zaman zaman taşlı sert zeminler karşımıza çıkıyor. Buna rağmen hız en kısa sürede bu çalışmayı bitirip, vatandaşlarımızı bu sorundan kurtaracağız"
dedi.