BIST 10.096
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.404,37
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Villa taksidi Kılıçdaroğlu'nu bunalttı!

Erdoğan'ı havuzlu villada oturduğu için eleştiren Kılıçdaroğlu'na Burnaniye'deki villası pek yaramadı.

Abone ol

İNTERNETHABER-Taksitlerini ödemeyediğini açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı masrafı verecek kişiye satacakağını açıkladı.

Melih Gökçek'in gündeme getirdiği Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir Burhaniye'deki ortak kullanıma açık havuzlu villası CHP liderine dert oldu. Günlerdir gündemi meşgul ettiği gibi Kılıçdaroğlu'nun bütçesini de zorladığı belirtiliyor.

Milliyet Ankara Temsilcisi Fikret Bila'ya konuşan Kılıçdaroğlu evi iki aydır satmak için uğraştığını açıkladı.  

"TAKSİTLERİ ÖDEYEMİYORUM"

Bankaya aylık ödediği miktarı ve villaya bugüne kadar yaptığı harcama konusunda da Bila'ya şunları söyledi:

"Bankadan kredi aldığım için aylık 1.500 TL taksiti var. Ancak ödemekte zorlanıyorum. Bir satış fiyatı düşünmedim. Ben, bugüne kadar yaptığım masrafı verecek biri varsa, ona satmaya hazırım. Sanıyorum bugüne kadar 163.000 TL civarında ödeme yaptım. Herhangi bir kâr almam söz konusu değil. Bu masrafı ödeyene satarım. Dediğim gibi, ev satılık ama henüz satamadık."

"VİLLANIN SAHİBİ KİM?"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in villada kiracı olduğunu söylemesi Kılıçdaroğlu'nun gündeminde. Kılıçdaroğlu villanın sahibini ve kira miktarını sordu:

"Bu çok dikkat çekici. İyi, o zaman ev sahibi kimmiş? Başbakan kaç lira kira veriyormuş, onu da açıklasınlar, öğrenelim. Ayrıca benim üyesi olduğum kooperatif ortada, herkese açık. Görüntüleri de yayımlandı. Başbakan da sözünü ettiğim villasını basına açsın, nasıl bir villa olduğunu görelim."

"BAYKAL VE EKİBİNDE SORUN YOK"

Baykal'ın CHP yönetimi tarafından dışlandığı eleştirilerine de cevap veren Kılıçdaroğlu iddiaları yalanlayarak, "Şimdi Sayın Baykal’a ben, şu üyenin altında şurada çalışacaksınız dersem, bu uygun olur mu? Nezakete sığar mı? Kaldı ki, bu arkadaşlarımız zaten referandumda bütün gayretleriyle çalışıyorlar. Böyle bir sorun yok." diye konuştu.