BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Vezneciler'de şehit düşen polisin yürek yakan görüntüleri!

İSTANBUL Vezneciler'de düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Emrah Pekdoğan'ın sosyal medya paylaşımları yürekleri burktu.

Abone ol

Vezneciler'de bu sabah bombalı araçla polis ekibine saldırı düzenlendi. Saldırıda 7'si polis, 4'ü sivil olmak üzere 11 kişi öldü. Şehit olan polislerden Emrah Pekdoğan'ın sosyal medya paylaşımları ise görenleri üzüntüye boğdu.

Pekdoğan'ın sosyal medya hesabından "Vatan uzaklardan bakıp da benim diyenlerin değil, yar koynuna baş koymadan ŞEHİT düşenlerindir" paylaşımında bulunduğu görüldü.

YAZICIOĞLU İÇİN BESTELENEN TÜRKÜYE SÖYLÜYOR

Vezneciler'de düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Kırıkkale'li polis memuru Emrah Pekdoğan'dan geriye saz çalarken çekilmiş görüntüleri kaldı. Kendi sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde Pekdoğan'ın, Büyük Birlik Partisi'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu için bestelenen türküyü söylediği görülüyor.

VEZNECİLER'DE TERÖR SALDIRISI

İstanbul Fatif'teki Vezneciler'de bomba yüklü araçla polis aracına saldırı düzenlendi. Saldırıda 7'si polis, 4'ü sivil olmak üzere 11 kişi hayatını kaybetti. 3'ü ağır 36 yaralı ise civardaki hastalenere kaldırıldı.