BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.424,52
HABER /  MAGAZİN

Vergi rekortmenler listesinde sürpriz isim

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı sanatçılar içindeki ilk 25'i yayımladı

Abone ol

Türkiye rekortmenler listesinde Seda Sayan ilk sırada yer aldı. Sayan'ı geçen yılın şampiyonu Acun Ilıcalı takip etti.

Bu yılın listesindeki sürpriz haber spikerliğini bırakan Kamile Burcu Esmersoy'un listeye girmesi oldu. Kamile Burcu Ermersoy İstanbul'da sanatçılar arasında 1.6 milyon liralık beyanı ile 24'üncü sırada yer aldı. Esmersoy'a tahakkuk eden vergi de 538.5 bin lira.

SULTAN SÜLEYMAN 13'ÜNCÜ SIRADA YER ALDI

Hürriyet'in haberine göre İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı sanatçılar içindeki ilk 25'i yayımladı. Listede Sultan Süleyman rolüyle bilinen Halit Ergenç, 13'üncü sırada yer aldı. Ergenç'in gelir beyanı 2.5 milyon lira. Ödeyeceği vergi ise 745.8 bin lira. Ergenç geçen yıl listede yoktu.

POLAT ÇITAYI YÜKSELTTİ

Geçen yıl 23'üncü sırada olan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı bu yılki listede 14'üncü sıraya yükseldi. Necati Şaşmaz'ın beyanı da 2 milyon lira oldu. Bu yıl Engin Altan Düzyatan da listeye girenlerden. Geçen yıl listede olmayan Huysuz Virjin Seyfettin Dursun da 23'üncü sırada.

Cem Yılmaz'ın İstanbul genelinde üçüncü olduğu listede, Ata Demirer 11'nci sırada. Demirer'in beyan ettiği gelir 2.4 milyon lira. Yine Şafak Sezer de 15'inci olarak sanatçılar arasında rekortmenler listesine girdi. Şafak Sezer'in beyan ettiği gelir 2 milyon lira. Sanatçılar arasında da bir kişi isminin açıklanmasını istemedi.