BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.394,86
HABER /  GÜNCEL

Veren, Fethullah Gülen'i suçladı

Bir zamanlar Fethullah Gülen'in 'sağ kolu' olarak bilinen Nurettin Veren törenle İşçi Partisi'ne katıldı. Veren, İP rozeteni takar takmaz Fethullah Gülen'e verdi veriştirdi!

Abone ol

Gazeteci ve Yazarlar Vakfı kurucu başkanı, Zaman gazetesi kurucusu ve eski yöneticisi, Samanyolu televizyonu kurucusu ve yönetim kurulu üyesi Nurettin Veren, törenle İşçi Partisi'ne (İP) katıldı.

Veren, Fethullah Gülen'i de "ABD ve Vatikan işbirlikçisi olmak"la suçladı. Veren'in, üye olması nedeniyle İP İl Başkanlığı binasında dün yapılan törende konuşan Veren, Gülen'in işbirlikçi ve hain olduğunu öne sürdü.

ABD ve AB'ye dur diyebilmek için kendi isteğiyle İP'ye katıldığını söyleyen Veren, "Fethullah Gülen, 7 yıldır ABD'de bulunmasını nasıl açıklayabilir. İslamda şeffaflık esastır. Gülen'in CIA ve Pentagon'la ilişkileri ve Vatikan'a ilişkin bağlantılarının ortaya konulması gerek.

Gülen'in bu işbirliğinin cevabını vermesini istiyorum" dedi. Konuşmanın ardından İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, Veren'e parti rozetini taktı.

Haber: Şakir Aydın
Kaynak: