BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  DÜNYA

Vatan Şaşmaz’la Çarkıfelek keyfi

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ‘Vatan Şaşmaz ile Çarkıfelek’ yarışması katılımcılara bol hediyeli ve eğlenceli dakikalar y...

Abone ol

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ‘Vatan Şaşmaz ile Çarkıfelek’ yarışması katılımcılara bol hediyeli ve eğlenceli dakikalar yaşandı.
Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Piazza ’daki etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ‘Vatan Şaşmaz ile Çarkıfelek’ yarışması katılımcılara bol hediyeli ve eğlenceli dakikalar yaşandı. Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan mağazalardan 100 liralık veya üzeri alış veriş yapan ziyaretçiler, birbirinden güzel hediyelerin dağıtıldığı yarışmaya katılma hakkı kazandı. Etkinlikte son derece keyifli dakikalar geçiren ziyaretçiler, Türkiye’nin en sevilen ve beğenilen sunucularından Vatan Şaşmaz’ın esprileriyle keyifli dakikalar geçirdi.
Çarkıfelek etkinliğinin ardından 14.06.2013 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilen Mercedes C180 marka araba ödüllü çekiliş kampanyasının talihlisi Seda Yeten, otomobilinin anahtarını coşkulu bir törenle Vatan Şaşmaz’dan ve AVM Genel Müdürü N. Ufuk Toydemir’den büyük bir heyecan ile teslim aldı. Mercedes C180’nin sahibi olan Seda Yeten anahtarını teslim alırken, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne teşekkür etti.
(İHA)