BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.392,91
HABER /  DÜNYA

VAPURLA ÇARPIŞAN TEKNE BU HALE GELDİ

İstanbul Boğazı’nda vapurla çarpışan gezi teknesi, kazanın ardından bu hale geldi.<br/>Haydarpaşa açıklarında Şehir Hatları vapuru ile çarpı...

Abone ol

İstanbul Boğazı’nda vapurla çarpışan gezi teknesi, kazanın ardından bu hale geldi.
Haydarpaşa açıklarında Şehir Hatları vapuru ile çarpışan Erdem Karadeniz isimli gezi teknesi, Kadıköy’deki Dentur İskelesi’ne çekildi. Yolcuları tahliye ettikten sonra çalışanlar, kaza sonrasında sağ tarafından hasar alan teknede incelemeler yaptı. Sağ üst güvertesinde yaklaşık 10 metrelik korkuluğu kırılan teknede, bazı oturakların da hasar gördüğü görüldü.
Dentur Basın Danışmanı Hakkı Şen, Kabataş’tan Adalar seferi için hareket eden teknelerinin ani bir sise yakalandığını ifade ederek, "Aynı saatlerde kadıköy - Karaköy seferini yapan Şehir Hatları Vapuru ile yakın düştüler. Şehir Hatları vapurunun bizim teknemize sürtmesi neticesinde küçük bir hasar meydana geldi. Gemide bulunan 3 yolcumuz yaralandı. Bunlar hemen kıyı emniyetinin tahlisiye botlarıyla alınarak Harem’e götürüldüler. Oradan da ambulanslarla hastaneye sevk edildiler. Şu anda da bütün Boğaz trafiği sis nedeniyle durmuş durumda" dedi.
(İHA)