BIST 10.199
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.404,56
HABER /  GÜNCEL

Vali yardımcısı müdürüne kafa attı

Bitlis Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, valilikte görevli Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Gülçimen'e eşinin fotoğraflarını çektiği için kafa attı.

Abone ol

Bitlis Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, eşinin fotoğrafını çektiği gerekçesiyle Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Gülçimen'e kafa attı. Dışarı çıkarak kavga eden Çelebi ve Gülçimen'i memurlar ayırdı.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Gülçimen, sabah vali yardımcıları sekreterliğinde, koruma memurlarıyla kahvaltı yapan Bitlis Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi'nin eşi Funda Çelebi'nin fotoğrafını çekti. Bunun üzerine önce koruma memurları Gülçimen ile tartışarak, çektiği fotoğrafları silmesini istedi.

Vali Yardımcısı Gülçimen, fotoğrafı art bir niyetle çekmediğini ve çektiği fotoğrafları da sileceğini korumalara söyledi. Bu tartışmanın ardından Gülçimen, çektiği fotoğrafları sildi.

Aradan bir müddet geçtikten sonra valilik özel kaleme geçen Gülçimen, burada oturduğu sırada, Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, korumalarıyla özel kaleme geldi.Çelebi, burada tartıştığı Gülçimen'in yüzüne kafa atarken, kavga için dışarı davet etti. Dışarı çıkarak kavga eden Gülçimen ve Çelebi'yi valilikte çalışan memurlar ayırdı.

Olayın ardından Bitlis Adliyesi'ne giden Gülçimen ve Çelebi, birbirleri hakkında Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bitlis Valiliği'nin, Süleyman Çelebi ve Vedat Gülçimen hakkında ''disiplin soruşturması'' başlattığı öğrenildi.