BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,33
GÜNCEL

Vahşi pitbul köpekleri adama böyle saldırdı!

UKRAYNA'da bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yolda yürüyen adam, iki adet pitbul cinsi köpeğin saldırısına uğradı. İşte dehşete düşüren o anlar...

UKRAYNA'da bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yolda yürüyen adam, iki adet pitbul cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Kendini bir şekilde savunmaya çalışsa da iki adet pitbul cinsi köpekler, adamı ciddi şekilde yaraladı. 7 Haziran günü meydana gelen olayda vahşi pitbul köpekleri yaklaşık 30 dakika boyunca adama saldırdı. Talihsiz adamın olay yerine gelen ambulansla yarı açık bilinç haliyle yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler