BIST 10.775
DOLAR 32,22
EURO 35,03
ALTIN 2.502,24
HABER /  GÜNCEL

Vahşi cinayette şok gelişme

Etiler'deki vahşi cinayette sona yaklaşılıyor. Polis zanlının evinde yaptığı araştırma sır perdesini araladı.

Abone ol

Beşiktaş'ta çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Cem G.'nin anne ve babası mahkemeye sevk edildi

Zanlının evinde C. G.'ye ait elbisenin üzerindeki kan Münevver Karabulut'a ait çıktı.

Etiler'de geçtiğimiz salı akşamı başı gövdesinden ayrılmış şekilde çöp konteynerinde cesedi bulunan Münevver Karabulut'un öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı sürdüren polis, tüyler ürpertici cinayetle ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıkardı.

Etiler Dilek Yıldızı Sokak'ta cesedi bulunan Münevver Karabulut'un öldürülmesine yönelik çalışmalarını sürdüren İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı iddiasıyla bir iş adamının yeğeni olan C.G'yi arıyor.

Maktülün kanı C. G.'nin villasında bulundu

C.G'nin Bahçeşehir'de ailesiyle birlikte kaldığı evde arama yapan polis, bu şüpheliye ait olduğu belirlenen bazı kıyafetlerde bulunan kan izlerinin maktule ait olduğunun tespit edilmesi üzerine C.G'nin anne ve babasını gözaltına aldı.

ANNE VE BABA MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan ve cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla aranan C.G'nin annesi T.M.G. ve babası M.N.G ile korsan taksicilik yaptığı belirtilen M.C.B İstanbul Adliyesine getirildi.Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz tarafından sorgulanan 3 kişiden M.C.B serbest kalırken, C.G'nin anne ve babası tutuklanmaları talebiyle mahkemeye gönderildi.

KORSAN TAKCİSİ SERBEST BIRAKILDI. İFADESİNDE NELER ANLATTI? HABERİN DEVAMINDA

Çalışmalarda MOBESE'den otomobilin plakası tespit edildi. Otomobilin Mehmet B. adlı kişiye ait olduğu belirlendi.
İncelemede Mehmet B.'nin Bahçeşehir'de korsan taksicilik yaptığı belirlendi.

C.G. polis tarafından aranırken, polis korsan taksicilik yaptığı belirlenen Mehmet B.'yi gözaltına aldı.Mehmet B., olay günü zanlıyı Bahçeşehir'deki evden kendisinin aldığını ve Etiler'e götürdüğünü söyledi. Mehmet B. verdiği ifade de, Cem G.'yi tanıdığını belirterek, "Cem G.'yi sık sık ben Bahçeşehir'den Beşiktaş'taki okuluna götürüyordum. Oradan tanıyordum" dedi.

Zanlının telefonla aradığını söyleyen taksici Mehmet B., elllerinde bavul ve gitarla geldiğini söyledi. Etiler'e geldiklerinde Cem G.'nin bavul ve gitar çantasını çöpe attığını söyleyen Mehmet B., içinde ne olduğunu bilmediğini ve tekrar geri götürdüğünü söyledi. İfadesinde zanlının çok telaşlı olduğunu belirten korsan taksici, olayı duyduğunda şok geçirdiğini söyledi.

Karabulut'un cesedini taşıdığı iddiasıyla gözaltına alınan ve korsan taksicilik yaptığı öne sürülen Mehmet B. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

MÜNEVVER NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ? CEVABI HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]


Olayla ilgili tüm parçaları tek tek yerine koyan polis, cinayetin işleyiş tarzını da ortaya çıkardı. İddiaya göre, Cem G.'nin 4 aydır sevgilisi olduğu belirtilen Münevver Karabulut'la Bahçeşehir'deki evine gitti.

Kız arkadaşını eve getiren Cem G. evde kimseyi istemiyordu. O yüzden hiç kimse evde yoktu ve iki sevgili başbaşaydı. Evinde kız arkadaşı ile başbaşa kalan Cem G., bakire olduğu belirtilen Karabulut'la ilişkiye girmek istedi. Ancak genç kız bunu kabul etmeyince aralarında tartışma çıktı.

İddiaya göre tartışmanın ardından bıçakla genç kızı bıçakladı. Bıçak darbelerinden kurtulmak isteyen Karabulut zanlıya direndi. Evin üst katında gerçekleşen olayda Karabulut'un direnmesiyle birlikte Cem G. peş peşe bıçak darbeleri sapladı.

TESTERENİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]



Olayla ilgili sürdürülen soruşturmada evde bulunan testerenin sırrı da çözüldü. Polis, olay günü Cem G.'nin Bahçeşehir'de bir nalbura giderek marangoz yapımı bir testere satın aldığı belirledi.

Evde bulunan testereyi satın aldığı belirlenen nalburcu dükkanını bulan polis, çok önemli bir delili de ortaya çıkardı. Nalburcunun da ifadesine başvuruldu. Polise ifade veren nalburcu, "Bu şahıs bana gelerek bir testere istedi. Ben de ona önce bir testere gösterdim bana 'Bu küçük, daha büyüğü yok mu" dedi.

Ardından kendisine 16 TL'lik büyük bir testere verdim. Bana 50 TL para verdi ve para üstü almadan hızla çıktı" dedi.

OLAYDAN SONRA KİMİ ARADI? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]




Sürdürülen soruşturma da Cem G.'nin telefon kayıtlarında babasıyla görüştüğü belirtildi. İddiaya göre olaydan sonra babasını telefonla arayarak "baba acele eve gel" dediği belirtiliyor. Eve gelen baba A.G., Cem G'yi evden uzaklaştırdığı iddia ediliyor.

Polis tarafından evde yapılan incelemede 3 katlı evin birçok bölümünde kan olduğu belirlenmişti. Ayak izleri görünümünde olan kan izlerinin nedeni ise belirlendi. zanlının sevgilisi Karabulut'u öldürdükden sonra akan kanlara bastığı ve evin içinde dolaşırken kanlı ayak izlerinin bıraktığı belirtildi.

3 katlı villa tipli evde 5 saat çalışma yapan polis, ilk kez bir ayrıntıyla karşılaştı. yapılan özel çalışmayla evin her katında temizlenmiş bulunan kan izlerini alan polisleride şaşırttı. İstanbul'da işlenen cinayetlerde ilk kez olay yerinde bu kadar dağılmış çok kan izlerine rastladı.