BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.409,45
HABER /  GÜNCEL

Vahşeti koltuk arkasından izledi!

Annesi gözleri önünde bıçaklanan çocuk olayın ardından koltuğun arkasına saklanmış bir halde bulundu.

Abone ol

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde 7 yaşındaki oğlu V.Ö. ile kız kardeşini ziyarete giden 51 yaşındaki Zülfiye Özgür, kardeşinin eşi 47 yaşındaki Mehmet Avcı ile aralarında çıkan tartışmada, ekmek bıçağı ile çocuğunun gözleri önünde defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Annesinin bıçaklanarak öldürülmesine tanık olan minik V.Ö., evde saklandığı koltuk arkasında bulunurken, olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi Avcı, polise giderek teslim oldu.

Olay, Camiatik Mahallesi Şehit İhsan Aksoy Sokak Aksoy Apartmanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 1 çocuk annesi Zülfiye Özgür bu sabah oğlu V.Ö. ile kız kardeşi Necivan Avcı’nın evine gitti. Burada kız kardeşinin eşi Mehmet Avcı ile aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Mehmet Avcı mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Zülfiye Özgür’ü bıçakladı. Oğlu V.Ö.’nün gözleri önünde bıçaklanarak ağır yaralanan Özgür kanlar içinde yere yığıldı. Sesleri duyan komşular ambulansa haber verirken, Mehmet Avcı olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Sağlık ekipleri tarafında ilk müdahalesi evde yapılan Zülfiye Özgür ve ablasının bıçaklandığını görerek sinir krizleri geçiren kız kardeşi Necivan Avcı, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Zülfiye Özgür, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SİZE ZAHMET, BİR BAKIN ÖLMÜŞ MÜ ?

Olayın ardından cinayet şüphelisi Mehmet Avcı, bir süre sonra Cumhuriyet Polis Merkezi’ne giderek telim oldu. Polis ekiplerine baldızını bıçakladığını itiraf eden Avcı, "Baldızımı bıçakladım, teslim olmaya geldim. Size zahmet bir bakın ölmüş mü" dedi. İşsiz olduğu belirtilen Avcı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi ve sorguya alındı.

KOLTUK ARKASINDA BULUNDU

Annesinin gözleri önünde defalarca bıçaklanmasına şahit olan küçük V.Ö., polisler tarafından evin oturma odasında koltuk arkasında saklanırken bulundu. 6 yıl önce babasını kaybettiği öğrenilen V.Ö.’nün annesinin bıçaklanmasının ardından şoka girdiği öğrenildi. Polis memurları tarafından evden çıkarılan küçük çocuk otomobile alınarak polis merkezine götürüldü. Yapılan incelemelerin ardından ev mühürlenirken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

TEMDE DOMUZ BAĞIYLA BAĞLANMIŞ CESETLER BULUNDU

HABERİN DEVAMI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Jandarma ekipleri, Lüleburgaz E-80 TEM otoyolunda yaptıkları kontrollerde, yol kenarına bırakılmış, çöp poşeti içinde erkek cesedi buldu.

Ekipler yaptığı ilk incelemede cesedin, elleri ve ayaklarının domuz bağı ile bağlanarak, 5 kat çöp poşeti içerisine konulduğunu saptadı.

25-30 yaşlarında bir kişiye ait olan cesedin, boynunun kırık, vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu belirlendi.

Ceset, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

AMAN ALLAH'IM BİR KOCA VAHŞTİ DAHA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Şiddet gördüğü gerekçesiyle bir süre önce Niğde'deki evini terk edip, Kayseri'deki baba evine yerleşen Demet Üçler (25) uyurken kocası tarafından 10 kez bıçaklanarak öldürüldü. Olay önceki gece Kayseri'nin Melikgazi ilçesi, Aydınlıkevler mahallesinde meydana geldi. Niğde'de yaşayan 25 yaşındaki Demet Üçler eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 3 ay önce evi terk ederek, Kayseri'de yaşayan annesinin yanına gitti. Genç kadın kendisini sürekli telefonla arayıp, "barışalım" diyen eşine boşanmak istediğini söyledi

Hurdacılık yapan 29 yaşındaki İlhan Üçler, iki gün önce eşi Demet Üçler'e cep telefonuyla tehdit mesajları gönderdi. Ancak genç kadın tehditleri dikkate almadı ve polise şikâyette bulunmadı. Önceki gece saat 03.00 sıralarında İlhan Üçler Kayseri'deki kayınvalidesinin evini bastı.

ÜÇ ÇOCUKLARI VAR
Damadını karşısında gören Emine K. neye uğradığını şaşırdı. Yaşlı kadın, damadına gitmesini söyledi. Ancak içeri giren İlhan Üçler önce mutfağa girerek büyük bir bıçak aldı. Daha sonra odaları dolaşan gözü dönmüş koca, eşinin uyuduğu odayı basıp, karısını 10 yerinden bıçakladı. Bıçağı karısının karnında bırakan Üçler olay yerinden kaçtı. Ne yapacağını şaşıran yaşlı kadın komşularının yardımıyla 112 Acil Servis ve polis ekibine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekibi genç kadının öldüğünü belirledi. 7 yıllık evli olan çiftin, 3 çocuklarının bulunduğu öğrenildi.


[PAGE]

YARGILANIRKEN İKİNCİ KEZ TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun’da 14 yaşındaki kız arkadaşına tecavüz ettiği şikâyetiyle yargılanan 21 yaşındaki Samet Avcı tutuksuz yargılanıyordu. Askere giden Avcı, izne geldiğinde kıza tekrar tecavüz etti. Bu kez tutuklandı

Samsun’da 2009 yılında 14 yaşında olan kız arkadaşı C.D.’ye tecavüz ettiği iddia edilen 21 yaşındaki Samet Avcı, şikayet üzerine gözaltına alındı. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yargılama devam ederken askere giden Avcı, geçen yıl izine geldiğinde ikinci kez genç kıza tecavüz edince tutuklandı. Olay 2009 Ağustos ayında meydana geldi. Avcı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle cinsel istismar suçundan dava açıldı. Yargılama devam ederken Avcı askere gitti. Geçen yıl Eylül ayında izine gelen sanık, C.D.’yi bulup yine tecavüz etti. İkinci kez gözaltına alınan Avcı bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİRLİKTE YAŞIYORDUK

Hakim karşısına çıkan Avcı, “Birlikte karı koca gibi yaşıyorduk. Aileler arasında sorunlar olduğu için ayrıldık. Sonra beni şikayet etmiş. Kendisine tecavüz etmiş değilim” dedi. Serbest kaldıktan sonra askere gittiğini dile getiren sanık, “Askerden izine geldiğimde sokakta C.D’yi gördüm. O da beni görünce kaçmaya başladı. Kısa süre sonra onu yakaladım. Konuşmak için bir arkadaşımın evine gittik. Burada beni niye şikayet ettin diyerek ona tokat attım. Onun rızasıyla ilişkiye girdik. Sonra ben yine askere gittim. C.D. beni yine şikayet etmiş” dedi.

Duruşmaya katılan C.D ise psikolog eşliğinde verdiği ifadesinde sanığın yalan söylediğini ileri sürdü. Genç kız, “Onu görünce kaçmaya çalıştım. Ancak beni parkta yakaladı. Tokatlamaya başladı. Kendimden geçmişim. Ayıldığımda pantolonum çıkarılmış ve belden aşağım çıplaktı. Benimle ilişkiye girdiğini anladım” dedi.

CANLARINI ZAR ZOR KURTARDILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İzmir’in Bornova ilçesinde, kaçak mazot doldurulurken oluşan şase sebebiyle çıkan yangında kamyon sürücüsü Mehmet Debik (38) ve Mustafa Mamağa (42) yaralandı.

Olay, Işıkkent semti Aydınlar Caddesi üzerinde bulunan Oto Kamyon Tır Servisi'nde meydana geldi. Kaçak mazot doldurulurken elektrik kontağının şase alması sonucu tiner bidonları alev aldı. Büyüyen yangın deponun yanında bulunan 48 F 6121 plakalı kamyona sıçradı. Kamyonunun yandığını gören Mehmet Debik (38) ve TIR garajında çalışan Mustafa Mamağa (42), yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Fakat kamyonun mazot tankının patlaması sonucu Debik ve Mamağa çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Patlama sonucu vücutlarında yanıklar oluşan Debik ve Mamağa, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı