BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Üzmez canlıda abdest bozdu!

Hüseyin Üzmez bu kez Fatih Altaylı'nın konuğuydu. Başına gelenleri "şöhretine" bağladı ve canlı yayında bakın neler yaşandı?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman


Fatih Altaylı'nın sunduğu "Teke Tek" programı Habertürk ekranlarındaki ilk yayınında Hüseyin Üzmez'i konuk etti. Programa avukatıyla gelen Üzmez, Altaylı'nın sorularına alakasız yanıtlar verdi. "Her yere abdestli giderim. Buraya da abdestli geldim ama tutamadım, bozdum" dedi...


ALTAYLI'NIN ÇIPLAK KADINLARI

Hüseyin Üzmez'in avukatı Altaylı'da öyle bir detaya takıldı ki...Altaylı bile şaşırdı.

BAŞIMA GELENLER ŞÖHRET YÜZÜNDEN

Üzmez başına gelenleri "şöhretine" bağladı. "Sokakta caddede rahat yürüyemem. Lise talebesi geliyor. Orta yaşlı kadınlar geliyor, beni şapır supur öpüyor. Ben diyemem ki 'çıkar cüzdanını 18 yaşında mısın, değil misin?' diyemem ki"

VAKİT'E GİRDİM ÇAPKINLIK BİTTİ

Altaylı Üzmez'e "çapkın mısınız?" diye sorduğunda Üzmez'in verdiği cevap çok manidardı: "Ben çapkınlığı Vakit Gazetesi'ne girdiğim gün bıraktım. Ondan önce çapkınlık yapmışımdır"

Üzmez Hacca gidip geldikten sonra tövbe edip artık gözünü de haramdan sakındığını da sözlerine ekledi ve "Televizyonlardaki yarı çıplak kadınlara bakmıyorum" dedi.

NEFSİNİZE HAKİM OLAMIYOR MUSUNUZ?

Altaylı'nın bir sonraki sorusu "şeytana ve nefsime kızgınım' dediniz. Nefsinizle ilgili bir probleminiz mi var?" şeklindeydi. Hüseyin Üzmez'in bu soruya verdiği cevap ise daha önce katıldığı bir programdaki Atatürk tartışmasına ilişkindi. Bunun nefsinizle ne alakası var diyen Altaylı'ya ise doyurucu bir cevap veremedi.

KULAKLARI DUYMUYOR

Hatta avukatı devreye girip "Üzmez sizi duymuyor herhalde. Kulakları duymuyor" diyerek açıklama yapma gereğini duydu.

Üzmez kendisine yöneltilen suçlamalara daha önce verdiği yanıtları verdi. "Ben mert insanım. Torunum yaşında bir insana bir şey yapmak içimden geçerse Allah beni çarpsın. Bu bana yapılan en büyük iftiradır." dedi.

Savcılık ifadelerine ise "işin içinde komplo var" diyerek geçiştirdi.

ABDESTLİ GELMİŞTİM, BOZDUM

Üzmez kendisiyle ilgili ilginç bir ayrıntıyı da programda açıkladı. Şunları söyledi.

"Ben abdestsiz yola çıkmam. Hayatta bizim için tek bir nefes var. Ona alamadınız mı bitti. O yüzden abdestsiz yola çıkmam. Buraya da abdestli geldim ama dayanamadım bozdum"

MEMLEKETİ TERK EDERDİM

Altaylı'nın Üzmez'e son sorusu "Sizin kızınızın başına böyle bir şey gelse ne yapardınız? oldu. Üzmez "Bu olay korkunç bir şey. Yalan bile olsa o memleketi terk ederdim"

Üzmez sözlerini mahkumlara af isteyerek bitirdi...

UYARI: HABERİN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMASI HALİNDE YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR