BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.437,61
HABER /  GÜNCEL

Uzman çavuşlar AK Parti'de

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nden ilişiği kesilen veya istifa eden bir grup uzman çavuş ve erbaş, AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nden ilişiği kesilen veya istifa eden bir grup uzman çavuş ve erbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’a kendi sorunlarıyla ilgilendiği için teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti önünde önceden haklarını aramak için eylem yapan uzman çavuşlar, bu kez teşekkür için ellerinde çiçek ve baklava ile geldi.

Yasa uyarınca 45 yaşından gün aldıkları için veya herhangi bir sebepten dolayı TSK’dan istifa eden uzman çavuş ve erbaşlar bir süredir Ankara’da farklı yerlerde eylemler yapıyordu. Bu adresler arasında AK Parti Genel Merkezi önü de bulunuyordu. Bugün ise uzman çavuşlar AK Parti önüne teşekkür için geldi. Uzman çavuşlar, kendi sorunları ile ilgilenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz’a ellerinde çiçek ve baklava ile teşekkür ziyaretine geldi.
   
Ellerindeki Türk bayrakları ve afişlerle AK Parti Genel Merkezi önüne gelen uzman çavuşlar, önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudu, daha sonra basın açıklaması yaparak sorunlarını dile getirdi. Açık atama yapılmasını isteyen grup, atamalarda da adil ve eşit olunmasını istedi. Uzman çavuşlar, basın açıklamasının ardından ellerinde çiçek ve baklava ile AK Parti Genel Merkez’ine girdi.