BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Üzerine ağaç devrilen kadının dram dolu hikayesi...

Beykoz'da çay bahçesinde üzerine ağaç devrilmesiyle can veren iki kadından Ayfer Ayla Bulut'un acı dolu hikayesi...

Abone ol

Beykoz'daki bir çay bahçesinde, kökünden koparak devrilen ağacın altında kalan iki kadın feci şekilde can verdi.

Yaşamını yitiren kadınlardan emekli öğretmen Ayfer Ayla Bulut'un günlerdir dışarı çıkmadığı, hava almak için çıktığı bir günde bu felakete yakalandığı öğrenildi.

Doğal faciaların dışında, 'olağan dışı' ya da sıklıkla rastlanmayan bu ağaç devrilmesinin sebebinin 'çürük olması' ileri sürüldü.

124.20140910113309.jpg

3 HAFTA ÖNCE KIZINI KANSERDEN KAYBETMİŞ...

Ağacın altında kalarak can veren emekli öğretmen Ayfer Ayla Bulut'un son zamanlarını çok acılı yaşadığı öğrenildi. emekli öğretmen Bulut, 3 hafta önce kızını kanserden dolayı yitirmiş, 6 ay önce de eşini kaybetmişti. Haftalardır üzüntüsünden evden çıkamayan Bulut, biraz olsun moral bulma amacıyla çıktığı çay bahçesinde hayatını kaybetti.

KURUYAN AĞACI NASIL ANLARIZ?

Şaşırtıcı dverilme olayıyla ilgili A Haber'e konuşan İstanbul Orman Mühendisleri Odası Temsilcisi, çay bahçesinde bulunan ağacın dışbudak ağacı olduğunu açıkladı. Ağacın 100 yaşında olduğunu söyleyen mühendis, dışbudak ağaçlarının en fazla 120 yıl yaşadığını, çıkan aşırı rüzgar ya da fırtınalarda, yoğun yağışlarda toprakta gevşemeler oluştuğundan dolayı devrilmiş olabileceğini söyledi.