BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.390,37
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucu operasyonu kamerada

İstanbul Güngören’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, yaklaşık 15 kilo bonzai ele geçirildi. Şahısların uyuşturucu alışverişi ve yapılan...

Abone ol

İstanbul Güngören’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, yaklaşık 15 kilo bonzai ele geçirildi. Şahısların uyuşturucu alışverişi ve yapılan operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan zanlılara yönelik çalışma başlattı. Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından Güngören’de zanlıların uyuşturucu alışverişi sırasında operasyon için düğmeye basıldı. Uyuşturucunun teslimi için buluşan zanlılara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda otomobilin bagajında ve önceden belirlenen bir adreste yapılan aramalarda toplam 14 kilo 905 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon anları polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde polisin telsiz konuşmaları, zanlıların uyuşturucu alışverişi için buluşması, zanlıların uyuşturucu kolilerini otomobile yüklemeleri ve operasyon anı yer alıyor. Uyuşturucuların ele geçirilmesi, zanlıların gözaltına alınması ve yapılan aramalar da polis kamerasıyla görüntülendi.
Öte yandan uyuşturucu sevkıyatında kullanıldığı değerlendirilen bir otomobil ve 2 hassas terazi ele geçirildi.
Gözaltına alınan Zafer B. ve Savaş M. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.
(İHA)