BIST 10.051
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.405,13
HABER /  SPOR

Uygundan teşvik iması!

Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun, Gaziantepspor yenilgisi sonrası Lig TV'de ilginç açıklamalar yaptı.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantepsor mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamada, ligde daha çok şeylerin değişeceğini, şampiyonluk inançlarının tam olduğunu söyledi.

Gaziantepspor, ilk yarıda yenik duruma düşmesine rağmen lig lideri olarak maça başlayan Sivasspor'u ikinci yarıda attığı 2 golle mağlup etti. Karşılaşma sonrası Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

"TEŞVİK PRİMİ İMASI"

Bülent Uygun rakipleri Gaziantepspoor'un maçta sergilediği yüksek perfomansına vurgu yaparak, "Bayağı bir arzuluydular ne hikmetse yürekleriyle, yüreklerini koyarak mücadele ettiler" ifadelerini kullandı. Sivassporlu bazı futbolcuların da aynı doğrultuda açıklamalar yapması dikkat çekti.

UYGUN'DAN MÜTHİŞ İDDİA!
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

HAVANIN SICAK OLMASI ETKİLEDİ

İkinci golü bulamamamız ve biraz da havanın sıcaklığı nedeniyle düşüş yaşamış olmamız bizi etkiledi. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Futbolun doğasında var bu itye bir suçlu varsa o da benim. Farklı şekilde yapılabilirnmiş olmadı, futbolcularıma ben onu da söyledim; şampiyon sizsiniz ama birinci kim bilmiyorum. 3 galibiyet bir beraberlik bizi şampiyon yapar. Bugün top bizi biraz da sevmedi.

FEDERASYONA GÖNDERME

Saat 15:00'deki maça nasıl sitem etmeyeyim. Geçen hafta Sivas'ta 10 derece en fazla sıcaklık 15:00'te oynuyoruz. Bugün Antep yanıyor saat 15:00'te oynuyoruz. Hangi akla hizmettir bu anlamış değilim. Bu federasyon ya bunları bilmiyor ya da başka bir şey var. Onların gerçeği bu bunu bilecekler. Hala önümüzdeki haftanın maç programı belli değil. Devre arasında yeni sezonun programı belli değildi.

Karşınızda yi bir takım var iyi pas yapabilen... Gaziantep'in kadrosu bizden geniş. Bugün iyi oynadılar istekli ve arzuluydular, bayağı bir arzuluydular ne hikmetse yüreklerini koyarak mücadelelerini en üst seviyede yaptılar. Aynı böyle devam etsinler.

Yaşananları gördükçe, olanları bildikçe ve gerekeni yapamadığım sürece... (Bülent Uygun olası bir ceza almamak için sözlerini tamamlamadan röportajı sonlandırdı.)