BIST 10.240
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.406,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Türkiyenin tercihi AŞK

Türk okuru romantik vampir "Edward ve Bella" ile tasavvuf ekseninde yaşanan "Ella ile Aziz"in aşkı arasında kaldı.

Abone ol


Konusu:
Aşk… kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası… Aşk… Elif Şafak'tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman.

[PAGE]


Konusu:
Alacakaranlık efsanesinin heyecanla beklenen son kitabı, Şafak Vakti, milyonları büyüleyen bu romantik hikâyenin sırlarını ve gizemlerini aydınlatıyor.

[PAGE]


Konusu:
Bu kez yazar, aşk'ın yanı sıra organ nakli konusuna da dokundurmuş kalemini. Yaşamla ölümün kıyasıya savaştığı yol ayrımında geçen çarpıcı bir öykü. Yanı başımızda yaşanıyormuşçasına gerçek...

[PAGE]


Konusu:
Eserleri 20'den fazla dile çevrilen yazarın ikinci kitabı Yeniay da Alacakaranlık'la birlikte raflarda! Filmi yakında vizyona girecek olan kitap için Publishers Weekly, Gerilim ve aşkı aynı ölçüde barındıran bu öykü, okuyucuların, kitabın sayfalarını sabırsızlıkla çevirmesini sağlıyor, diyor.

[PAGE]


Konusu:
Yasemin Soysal, Yüksek Lisans Tezi araştırması olarak zihnin beden üzerindeki etkilerini araştırmaya başladığında, insanların kolayca kilo vermelerini sağlayacak bir sistem geliştirebileceğini hayal bile etmiyordu.

[PAGE]


Konusu:
İskender Pala, Katre-i Matem'de usta kalemiyle lalelere bezediği İstanbul'da kavuşup doyulamayan, kavuşulamayıp yakan aşkların elemli ve Osmanlı hallerini de tüm ıstırap ve coşkularıyla anlatıyor.

[PAGE]


Konusu:
Doğanın insana farklı zamanlarda farklı nimetler sunması; Allah'ın bizlere örnek ve yol göstermesi değil midir? Hiç düşündünüz mü, dut neden yaz mevsiminde yetişiyor? Dut, bir kış meyvesi de olabilirdi..."

[PAGE]


Konusu:
Bu kitapta Kuantum ile Kur'an arasındaki ortak noktalardan hareketle değişim ve bütünleşme için meditasyon çalışmaları da bulacaksınız.

[PAGE]


Konusu:
Vedat Türkali, 5 yıl aradan sonra yazdığı bu romanında Türkiye'nin 70'li yıllarına ayna tutuyor. Üniversiteli, sol görüşlü bir gencin gözünden Türk siyasi tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birinin geniş bir panoramasını çizerken, barınamadığı bir toplum içinde yolunu çizemeyen Muhsin'in tutkulu aşkını da zor günlerin öyküsüne katıyor.

[PAGE]


Konusu:
1940 yılında Nazi işgalinden bir gece önce Paris'te başlayan Fransız Süiti, insanların kendi kontrolleri dışında savaş şartlarına atılmasının etkileyici öyküsünü anlatıyor.