BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uşak Valisi zengini uyardı

Çakacak, zenginlere iftar yemeği uyarısında bulundu...

Abone ol
Uşak Valisi Özdemir Çakacak, sivil toplum kuruluşlarına protokol üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Uşak Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Vali Özdemir Çakacak, Ramazan ayında birlik beraberliğin ve yardımlaşma duygularının arttığını söyledi. İftar yemeğine Vali Özdemir Çakacak’ın yanı sıra Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, Uşak Milletvekilleri Nuri Uslu ve Mustafa Çetin, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Sivil toplum örgütlerinin ve kurumların her gün protokole yönelik iftar yemeği düzenlemek yerine ihtiyaç sahiplerine iftar vermesinin daha uygun olacağını belirten Vali Özdemir Çakacak, eğitime verilen desteğin önemine de değindi.
 
 
Uşak Üniversitesi’nin her geçen gün geliştiğini anlatan vali Çakacak, “Üniversitemiz hızla gelişen büyüyen bir yapıya sahip. Daha iyi bir noktaya gelmesi için birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bu yıl LYS ve SBS’de ciddi başarılar elde ettik. Öğrencilerimizin başarılarıyla hepimiz gururlandık. Başarılı olan öğrencilerimizi düzenlediğimiz etkinliklerle ödüllendirdik. Uşaklıların eğitime verdiği desteği takdirle karşılıyoruz. Başarı çıtamızı korumak için eğitime destek vermeye devam etmeliyiz”dedi.

Ramazan ayını birlik beraberlik içinde geçirmeyi umduklarını da ifade eden Vali Çakacak, “ İlimizdeki sivil toplum örgütü temsilcileri ve protokol üyeleri ile bir araya gelmeyi arzu ettik. Kentin sorunlarına karşı birlik beraberliğimizi ortak akılla hareket etmeyi sürdürmeliyiz. Ramazan ayında her gün bir sivil toplum örgütümüzün yada kurumlarımızın protokole yönelik iftar organize etmesini doğru bulmuyoruz. Toplu olarak bir iftar verip diğer günler ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği vermemiz daha uygun olacaktır. Çünkü Ramazan ayı birlik beraberliğin ve paylaşmanın doruğa çıktığı bir dönemdir. Bu duygularla Ramazan ayını hep birlikte huzur içinde geçirmeyi umut ediyorum”dedi.